Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írjatok légyszíves olyan...

Írjatok légyszíves olyan naptej márkat és faktort, ami mellett eddig tényleg nem égett le a gyereketek!?

Figyelt kérdés
júl. 13. 20:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Tescoban vettem ezt a Carroten akármi 50-es faktorszámút, meg még tavalyról maradt Nivea kids, szintén 50-es faktorral, ezeket használjuk, mikor melyik akad a kezembe. Én nem vagyok elég erős, 11-körül jövünk be délelőtt az udvarról és 2 után már kiviharzik mindkét gyerek a medencébe, aztán ki se jönnek onnan este 6-ig. Mégsem égtek még le. Pedig az egyik lányom hófehér porcelánbőrű, rajta alig látszik amúgy, hogy napon van egész nap, éppen csak sejthető a fürdőruhája vonala, de még ő sem égett le. A másik lányom meg kis cigánygyerek kinézetű már lassan, ő sem ég.
júl. 14. 07:15
 22/35 anonim ***** válasza:
Wooden spoon is jó, de tavaly használtuk, egy merő ragacs lett mindenki. Cin-oxidos meg olaj keverék technikailag. De amúgy tetszenek az összetevői, csak nekem túl zsíros volt a 40 fokban.
júl. 14. 07:46
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Igen, egy be nem ívódó ragacs a Wooden spoon. Mi is 3 után fürdünk, és még úszóruha, vagy nem tudom mi a neve is van rajta. Másik lányom nekem is barnulós típus. Mi leégősek vagyunk a kicsivel, pedig en is sötét hajú, szemű vagyok!
júl. 14. 11:11
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne!! Most jott ki egy naptejes teszt, amiben a woodenspoon nagyon csunyan leszerepelt!

50-es helyett max 25-os faktorszamu fenyvedelme volt, ha jol emlekszem.

Ne vegyel ilyet. En is megbantam, nagyon csunyan le is egtem vele,meg jo hogy nem a gyereken probaltam ki. Utana vettem inkabb a biodermat.

júl. 14. 12:28
 25/35 A kérdező kommentje:
Holnap veszek vmi mást. Bioderma az gyógyszertári?
júl. 14. 22:10
 26/35 A kérdező kommentje:
Vagy akkor lehet veszek 100-as faktorút.
júl. 14. 22:30
 27/35 anonim ***** válasza:
Bioderma gyogyszertárba IS kaphato,de AZ Eucerin naptejeket csak gyogyszertárba lehet kapni ,és nekik Van egyedül 100 foktoru .
júl. 15. 05:50
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 15. 06:26
 29/35 anonim ***** válasza:
kérdező a 100as végképp felesleges
júl. 15. 06:27
 30/35 anonim ***** válasza:
júl. 15. 06:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!