Írjatok légyszíves olyan naptej márkat és faktort, ami mellett eddig tényleg nem égett le a gyereketek!?
Tavaly Rossman sajátmárkás 50 faktoros babáknak valót használtunk, sosem égett le, pedig tengerparton is voltunk, és végig is strandoltuk a nyarat.
Idén a patikus tanácsára Nivea Kid naptejet vettem (abból van olyan kicsi is, ami mehet kézipoggyászba, így a tengerparton is azt használtuk). Valami drágábbat akartam, de lebeszélt róla, mondván felesleges, azok is ugyanazt tudják. Tök rendes volt :)
Eucerin Sun Sensitiv Protect.
Az egész családot ezzel kenem, ha be vagyunk kenve tényleg nem égünk le. De azért ez sem csodaszer, vizes program után újra kenni kell, mint bármelyiket.
Nivea 50-es van nekünk jelenleg de a gyerek nagyon könnyen leég, napon 10-tól du 4-ig nincs.
Strandon pedig úszófelsőt is kap.
5 éves és nagyon világos bőrű. La roche, uriage is volt már, szerintem nem jobban/kevésbé hatékony egyik sem a másiknál.
Az a baj aki nagyon könnyen leég napon, azt hiába kened, a legmagasabb UV-s órákban úgy is könnyű leégni.
Nézegettem az Uriage 100-as naptejét is. Fejre strandon jó lehet, szerintem veszek egyet.
Uriage 50-es faktor.
A gyerekeim Víz és meleg függők.
Dél és 4 között nem engedem ki őket.
Sosem égtek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!