Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írjatok légyszíves olyan...

Írjatok légyszíves olyan naptej márkat és faktort, ami mellett eddig tényleg nem égett le a gyereketek!?

Figyelt kérdés
júl. 13. 20:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Tavaly Rossman sajátmárkás 50 faktoros babáknak valót használtunk, sosem égett le, pedig tengerparton is voltunk, és végig is strandoltuk a nyarat.

Idén a patikus tanácsára Nivea Kid naptejet vettem (abból van olyan kicsi is, ami mehet kézipoggyászba, így a tengerparton is azt használtuk). Valami drágábbat akartam, de lebeszélt róla, mondván felesleges, azok is ugyanazt tudják. Tök rendes volt :)

júl. 13. 21:02
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Eucerin Sun Sensitiv Protect.

Az egész családot ezzel kenem, ha be vagyunk kenve tényleg nem égünk le. De azért ez sem csodaszer, vizes program után újra kenni kell, mint bármelyiket.

júl. 13. 21:26
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi a nivea sud kids 50 faktorost használjuk. Sose égett le.
júl. 13. 21:27
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
Dm gyerek naptej, sosem égett le. Szerintem bármelyik jó és nem fog leégni. Ne a piacon vegyél no name márkát.
júl. 13. 21:49
 15/35 anonim ***** válasza:
71%
Uriage Bariésun Kid amir használunk. Magamra is kenem. De szerintem ha újra van kenve minden magas faktoros ugyanúgy megfelel a leégés ellen.
júl. 13. 22:09
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem veszek no name márkát. Az összetevők miatt veszek Wooden Spoon bio naptejet, ami szintén fizikai, emiatt veszem én is, mint ahogy vki írta. Ez is ragacsos, nem szívódik be, nem is kell neki, de valahogy újrakenés esetén is lepirultunk. És így lehet nem éri meg, hogy bio, mikor mellette leégünm. Akkor lehet inkább váltok vegyszeresre, csak ne égjen, égjünk le!
júl. 13. 22:12
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Wooden spoon mellett sem egtunk le, de nem is megyünk napra 11 és 16 óra között.
júl. 13. 22:21
 18/35 anonim ***** válasza:
86%

Nivea 50-es van nekünk jelenleg de a gyerek nagyon könnyen leég, napon 10-tól du 4-ig nincs.

Strandon pedig úszófelsőt is kap.

5 éves és nagyon világos bőrű. La roche, uriage is volt már, szerintem nem jobban/kevésbé hatékony egyik sem a másiknál.

Az a baj aki nagyon könnyen leég napon, azt hiába kened, a legmagasabb UV-s órákban úgy is könnyű leégni.

Nézegettem az Uriage 100-as naptejét is. Fejre strandon jó lehet, szerintem veszek egyet.

júl. 13. 22:28
 19/35 anonim ***** válasza:
56%

Uriage 50-es faktor.

A gyerekeim Víz és meleg függők.

Dél és 4 között nem engedem ki őket.

Sosem égtek le.

júl. 13. 22:58
 20/35 anonim ***** válasza:
Eucerin 100 factor, illetve la Roche posay antihelios 50 napkrémjét használom.
júl. 14. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!