Nem lesz baja tőle?
Figyelt kérdés
Nyaralni vagyunk. A szállás helyen nincs mikro.
16 hónapos a kisfiam
Tápszeres.
Hoztam babavizet és tápszert is
De nem tudom a vizet felmelegiteni.
Baj ha szoba hőmérsékleten kapja a tápszert? Azaz nem langyos vízzel keszitem?
2024. júl. 9. 12:24
1/12 anonim válasza:
Bajnak nem baj, kérdés, hogy megissza-e úgy? Az én fiam speciel nem issza meg, ha "hideg".
Tűzhely sincs? Semmi?
2/12 anonim válasza:
Ha megissza, akkor nem baj. Ismerek olyan gyereket, aki nyáron hidegen itta a tápszert, a meleget nem fogadta el.
Mivel 1 éves elmúlt, ha olyan helyen vagytok, ahol iható a csapvíz, akkor már azzal is adhatod neki a tápszert.
Vagy tedd melegvíz alá a cumisüveget, ha nem fogadná el szobahőn.
3/12 anonim válasza:
Nem baj, ha megissza így is, akkor simàn jó.
Ha nem fogadja el, vegyetek egy kicsi vízforralót
5/12 anonim válasza:
Baja nem lesz, de ha így nem kell neki, nyugodtan adhatsz neki csapvizet is már, és abból tudsz meleget engedni.
6/12 anonim válasza:
Nem lesz baja, de amugy ha Magyarorszagon vagytok, akkor nyugodtam kaphatja mar meleg csapvizbol is.
7/12 anonim válasza:
Nem lesz baja, ha megissza. Viszont a legtöbb hotelben lehet kérni cumisüvegmelegítőt.
8/12 anonim válasza:
Vad kempingeztek? Más esetben el nem tudom képzelni, hogy egy vízforralót nem tudsz bedugni valahová. Még ha kempingben vagytok sátorral is , a közös helyiségekben van áram.
9/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Az én fiam fél éves kora óta nem hajlandó melegen meginni. Csakis hidegen.
10/12 anonim válasza:
Én nyáron hidegen adtam mindig, semmi gond nem volt belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!