Így helyesen cselekszem vagy túlgondolom?
A másfél éves kisfiam véletlenül eltörte egy kisfiú autóját a játszótéren.
Felajánlottam anyukának, hogy kifizetem, illetve elvihetik a kisfiamét, nem fogadta el egyiket sem, azt mondta, semmi gond.
Elég gyakran találkozunk velük egyébként.
Megnéztem alaposan az autót, és találtam neten egy vélhetően ugyanolyat, meg is rendeltem.
Szerintetek helyesen teszem, ha akár több hét múlva (függően attól, mikor futunk velük össze) kárpótolom ezzel őket?
Szerintem túlgondolod. Lehet, hogy van 100 kisautòjuk, és nem zavarò, ha most 99 lesz. Ha a kisfiú làthatòan rettemetesen kiborult volna miatta, akkor èrdemes pont ugyanolyannal pòtolni.
Kifizetès jó ötlet lett volna, a kisfiad autójàt odaadni helyébe borzalmasan rossz.
Inkàbb arròl mesèlj a kisfiadnak, hogy véletlenek törtènnek, nem akarta a màsik gyerek autòjàt eltörni. Ìgy ha az övèt töri el valaki véletlenül, akkor remélhetőleg ő sem borul ki majd
Cuki vagy
Bárcsak minden anya ilyen lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!