Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem fogjuk magunkat rosszul...

Nem fogjuk magunkat rosszul erezni egy olyan iskolában ahol mindenki dr ?

Figyelt kérdés
Kislanyom bekerült egy jobb iskolába, ahol szobeli meghallagatas volt mielőtt felvették volna. Igazabol mar ezt sem ertettem.. na mindegy a lenyeg, hogy a varosban a legjobb altalanos iskolának számít. Na most mar, hogy bent vagyunk latom, hogy a szulok kozul ha nem is mindenki de 80% uk doktor… én és a ferjem sem vagyunk dr-ok, nincs diplománk, igaz jó módban élünk mert a ferjemnek sajat vallalkozasa van, de egyszeru emberek vagyunk. Nem fogják a lanyomat szekálni emiatt a suliban? A tobbi gyerek? Hogy az ő anyjuk apjuk dr , a tied meg nem…. ?! Annyira ilyen vilagot elunk mar, hogy megfordult a fejemben ez a dolog..
2024. júl. 4. 19:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nem, de ha mégis, nyugodtan mondja, hogy ők azért járhatnak oda, mert apu meg anyu befizette őket, ő pedig azért mert okos. :) persze nem biztos, hogy ez a helyzet, abszolút semmi problémám a doktorokkal, csak védje meg magát.
2024. júl. 4. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Biztos h nem fogják emiatt szekálni - az értelmiségi családok gyerekei (általában) jómodorra vannak tanítva. A helyedben inkább nagyon boldog lennék, mert ez azt is mutatja, hogy rendes suli lesz - nem pedig valami jegyellenőrképző, troglodita szülőkkel.
2024. júl. 4. 19:14
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

A gyerekektől nem, főleg általánosban.

A tanárok részéről már érheti hátrányos megkülönböztetés, de akkor sem a dr. miatt, hanem, hogy mert vele ellentétben valakinek a valakije a másik.

2024. júl. 4. 19:19
 4/20 anonim ***** válasza:
49%

"de egyszeru emberek vagyunk"

. Ez annyira primitívnek hangzik...

És nem, nem élünk ilyen világot ez nem egy amerikai film. Azt nem tudom, hogyan jutottál hozzá az össze szülő személyes adatához ilyen rövid idő alatt, én ezt kissé aggályosnak tartom. Azt nem, ha egy gyerek szülei nem orvosok vagy tudományos doktorok.

2024. júl. 4. 19:19
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
4: mi aggályos? :D nálunk is csináltak a szülők egy közös Fb-csoportot, illetve egy excel táblázatot, amibe mindenki beleírta apa-anya elérhetőségét, mert sokszor van, hogy szükség van rá. Nincs ebben semmi aggályos. 2024 van.
2024. júl. 4. 19:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Mi primitív ezen? Szerintem nem vagy tisztában a primitív szó fogalmával. Bocsánat már, hogy ezt írtam magunkról. Szerintem mindenki más érti miről beszélek. Nem bántottam meg senkit, te miért bántasz meg embereket ok nélkül?
2024. júl. 4. 19:22
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
A gyereket biztos nem fogják ezért bántani. Azzal lehet esetleg probléma, hogy nem valószínű, hogy a szülők befogadnak a köreikbe. Hasonló a hasonlóval barátkozik. Emiatt a gyerek is kicsit kiszorulhat a társaságból.
2024. júl. 4. 19:23
 8/20 A kérdező kommentje:

Kedves 5ös! Köszönöm, hogy vàlaszoltál helyettem, így legalább nem aggódik a 4.es válaszadó….

Van facebook csoport, mindenkinek ki van írva a foglalkozása …

2024. júl. 4. 19:24
 9/20 A kérdező kommentje:
Az engem nem zavar, hogy nem fogadnak be . Sőt nem vagyok egy baràtkozós anyukatípus. Oviban sem voltam. De gondolom nem fog mindenki mindenkivel osszejàrni.A lenyeg, hogy a gyerekem erezze jol magat.
2024. júl. 4. 19:26
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

"Mi primitív ezen?"

. Ez az "egyszerű emberek" szöveg. Ilyet hallva az ember egy falusi napszámost képzel el, aki még megyeszékhelyen se járt soha. Gondolod, hogy egy orvos nem ember?

A gyerekedbe azért ne neveled bele, hogy ő "egyszerű ember".

2024. júl. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!