Nem fogjuk magunkat rosszul erezni egy olyan iskolában ahol mindenki dr ?
Kedves 12!
Igazad van! Teljesen!
A doktori címet csak az tartja nagy dolognak, akinek nincs.
"Annyira ilyen vilagot elunk mar"
Kicsit le vagy maradva. Már rég kiment a divatból ez alapján ítélni meg valakit. 30-40 éve még így volt, mint ahogy az is volt a köztudatban, hogy csak akkor lesz valaki gazdag vagy valaki, ha jól tanul. Ma már mindenki tudja (egyes boomereken kívül), hogy ez hülyeség.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Nem tudom, mmiért ez a kérdés jutott eszembe erről...
17 es ez a kerdes teljesen masrol szol.
Mi nem vagyunk szegények, ket szintes hazban élünk a legjobb környéken, nem ertem miert ez jutott eszedbe a kerdesemrol.
Kérdezőnek:
Volt pár kellemetlen eset ebből nálunk(én Gyodon vagyok), iszonyú ciki volt a gyereknek is, meg nekem is, mikor mondták minden évben a foglalkozásokat, az összes könyvben folyamatosan beszélnek róla. Sok az ügyvéd.. nyilván nem mondom neki, hogy miből van pénzem, de így felmerül óran is, meg szünetben is néha. Nálatok legalább jól hangzik, hogy apukája vállalkozó.
Szerintem nem lesz ebből gond szülők közt, akiket èn ismerek pl nem is használják.. van, akiről 1,5 èv után tudtam meg. Igaz nem ügyvéd vagy doki, hanem bölcsész.
Gyereknek meg pláne nem ciki, hisz nem tudja, csak a foglalkozásos részeknél fog kijönni. Én inkább büszke lennék, hogy a gyerekem van olyan okos, jókèpességű, mint az övék.. illetve figyeld majd meg, mennyi doktornak lesz nehezebben kezelhető “rosszabb” gyereke, illetve lesz butácskább is. Viszont mivel a doktorihoz szorgalom és elhivatottság kell, legalább nem kell majd az szmkt vinned, mindenki jelentkezni fog a pozícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!