Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki segitene érdemben? Mit...

Valaki segitene érdemben? Mit adjak neki?

Figyelt kérdés

Kisfiam novemberben lesz 3 éves,jó pár hónapja szenvedünk kaki gondokkal.

Van hogy 4 napig sem kakil.

Laevolacot kapja,de legutóbb nagyon begörcsölt tőle,akkor gasztroenterólogián kamilla teát mondtak hogy adjak neki,de sz@rt se segitett.

Laevolactól vàltozó hogy van széklete de így már nem merem adni neki azt sem.

Nem tudom mi történhetett de a bölcsiben egyáltalán nem mer kakilni,mikor kijön sokszor erölködik.

Tegnap 2 kúpot kellett adnom neki,de alul felül minden kijött(hányt is folyamatosan az erőlködéstől) 🥺

A gyerek már retteg ha tisztába akarom tenni,pedig próbáltam hogy kicsalogatjuk a kaki manót.

Sokszor bilizik,de csak pisil bele,én nem eröltetem neki.

Valaki segitsen mit tegyek mert ez téboly mindenhogy.

2024. júl. 2. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ilysam esetben azért beszélhetnél a gyerekorvossal, védőnővel, ezért vannak. Dulcosoft egy hétig minden nap
2024. júl. 2. 17:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Azon már túl vagyok hogy beszéljek velük,vèdőnő semmit nem mondott érdemben.

Az orvosunk laevolacot mondta,mint írtam már gasztron is voltunk ott kamillateát mondtak de attól semmi nem volt neki.

A laevolac meg hol hat hol nem.

Mindegy vettem dulcosoftot,meglátjuk.

Ma reggel 5ml laevolacot kapott reggel,délután volt széklete,én úgy örültem neki,szerintem a gyerek nem tudja hogy örülhetek ennyire egy kakinak😅

2024. júl. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!