Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5/2 éves gyereknek mit...

1,5/2 éves gyereknek mit vesztek mikulásra, készültök rá?

Figyelt kérdés

Ma levitte a párom jàtszani a lányunkat, 20 hónapos. Elővettem a mikulás dekorációkat. Kidíszítettem a lakást. Kiváncsi vagyok fog- e neki tetszeni:) mit szed szét!?

Mikulásra én csak mikulás csomagot tervezek, karácsonyra ajándékot. Ti hogy tervezitek mit kap?

2010. okt. 31. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nem korai még a dolog? még csak november 1. lesz holnap nem?
2010. okt. 31. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem a dekoráció korai, mire jön a miku, megunja az egészet. én mondom néha az enyémnek, hogy jöjn majd nemsoká, hűű de kíváncsi vagyok, kap-e majd virgácsot... :)

meg hogy majd kirakunk sütit a mikunak, a rénszarvasoknak meg répát, hogy egyenek belőle. és kirakjuk a csizmát az ablakba. néha éneklek neki télapós dalokat.

22 hónapos múlt nemrég.

2010. okt. 31. 12:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Már mikulást lehet kapni a boltban, innen jött az ötlet, tetszik neki a sok dísz:) meg nekem is
2010. okt. 31. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:

mikulásra mikulás csomit kap és játékbabakocsit, de lehet azt hamarabb megkapja. karácsonyra ajándékot. :)

babakonyhát, nagy 1mes babát, hinta lovat. 20 hos és kislány, nem mindet tőlünk kapja

2010. okt. 31. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a gyerekek csak márkásabb(kinder,milka) édességet kapnak Mikire,játékot nem.

Kisfiam november közepén lesz 2 éves,utána Miki,majd karácsony.Először a szülinapján lennék túl,még karácsonyra nem is tudom,hogy mit kapjon:(

Tavaly csináltunk a nagyobbik kisfiammal csipeszre hóembert,karácsonyfát,hullócsillagot,azokat már ráraktuk a függönyre,és a futófényt is felraktuk,igaz azt 2 éve le sem vettük:)

2010. okt. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!