1,5/2 éves gyereknek mit vesztek mikulásra, készültök rá?
Ma levitte a párom jàtszani a lányunkat, 20 hónapos. Elővettem a mikulás dekorációkat. Kidíszítettem a lakást. Kiváncsi vagyok fog- e neki tetszeni:) mit szed szét!?
Mikulásra én csak mikulás csomagot tervezek, karácsonyra ajándékot. Ti hogy tervezitek mit kap?
sztem a dekoráció korai, mire jön a miku, megunja az egészet. én mondom néha az enyémnek, hogy jöjn majd nemsoká, hűű de kíváncsi vagyok, kap-e majd virgácsot... :)
meg hogy majd kirakunk sütit a mikunak, a rénszarvasoknak meg répát, hogy egyenek belőle. és kirakjuk a csizmát az ablakba. néha éneklek neki télapós dalokat.
22 hónapos múlt nemrég.
mikulásra mikulás csomit kap és játékbabakocsit, de lehet azt hamarabb megkapja. karácsonyra ajándékot. :)
babakonyhát, nagy 1mes babát, hinta lovat. 20 hos és kislány, nem mindet tőlünk kapja
Szia!
Nálunk a gyerekek csak márkásabb(kinder,milka) édességet kapnak Mikire,játékot nem.
Kisfiam november közepén lesz 2 éves,utána Miki,majd karácsony.Először a szülinapján lennék túl,még karácsonyra nem is tudom,hogy mit kapjon:(
Tavaly csináltunk a nagyobbik kisfiammal csipeszre hóembert,karácsonyfát,hullócsillagot,azokat már ráraktuk a függönyre,és a futófényt is felraktuk,igaz azt 2 éve le sem vettük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!