Rászólsz az utcán játszó gyerekekre, hogy csendesebben legyenek, mert alszik a gyereked?
Figyelt kérdés
jún. 30. 21:19
11/19 anonim válasza:
Nem szolok ra, pedig extrem szar alvo gyerekem van. Babakocsiban amugyis fel orat alszik maximum, szoval ha muszaj ott altatnom, akkor igy jartam. Amugy bent alszik, sok a zaj, forgalmas helyen lakunk, de azokra nem kel fel.
12/19 anonim válasza:
Csak akkor, ha szándékosan a gyerekemet zavarnák.
Pl buszon alszik a babakocsiban, és szándékosan kiabál, meg lökdösi a kocsit. Megtörtént. Nagyszülővel volt, őt nem zavarta, hogy mit csinál a gyerek.
13/19 anonim válasza:
Dehogy szólok.
Mindig azon voltam, hogy a gyerek ne hulla csendben aludjon el, szokjon hozzá, hogy léteznek zajok is.
Egyik barátnőmnél mindig lábújjhegyen kellett járni, amíg a baba aludt, most 10 éves, minden kis zajra felébred, minden zavarja.
14/19 anonim válasza:
Nem körülötted és a gyereked körül forog a világ, senkit nem érdekel, ha alszik a gyereked. Vidd haza és ott tud aludni.
15/19 anonim válasza:
Vagy majd altatja az oviban, nem igaz, 14-es? :)
16/19 A kérdező kommentje:
#14-es, gondolom nem olvastad a kommentjeimet. Nem az én gyerekem nem tudott aludni.
júl. 2. 06:27
17/19 anonim válasza:
Ha a szomszéd ilyet csinálna, biztosan minden alaklommal ráverném az ajtót ha bőg a gyereke, hogy halkítsa le, mert az enyém nem tud tőle aludni/enni/játszani
18/19 anonim válasza:
7/17
Mondd a szomszédodnak, hogy költözzön a Hortobágyra!
19/19 De La Cruse válasza:
Csendes helyre vinném a gyereket, Nem a világnak kell vigyázzban állnia a gyerekem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!