Hogy készüljünk a strandra?
15 hós a kisfiúnk
Még nem voltunk strandon mióta megszületett.
Mivel készüljek? Hogy bírják az ilyen idős gyerekek?
Délután mennénk 2 órától.
Azt olvastam hogy termál vízbe nem szabad vinni.
Úszópelus,beleülős úszógumi amit tudom hogy be kell szerezni
Ezen kívül valami?
"beleülős úszógumi amit tudom hogy be kell szerezni"
Nem kell. A legrosszabb a beülős, mivel alig érhet benne a vízhez.
A swimtrainer típusúak sokkal jobbak.
Kb. ennyi idősen voltunk a kisebbikkel először, imádta a vizet. A nagyobb meg majdnem 2 évesen is alig mert bemenni.
Egyébként napkalap, uv szűrős felső, 50 faktoros naptej, sok folyadék. Ha anyatejes, akkor napsátorban senki nem veszi észre, ha megszoptatod.
ellenzős kissapka, naptej(sűrűn újrakenni) strandsátor hogy tudjon pihenni, ilyen alkalmakkor enyém kap gyümölcspürét és kekszet, azt könnyű szállítani, labda, egyéb játékok ha megunná a vizet, és ami a legfontosabb, vas idegrendszer:-D Legalábbis én mindig rettenetesen parázom a strandon.
Nekünk nagyon bevált a habszivacs szandál, nem lesz baja ha vizes lesz, nem csúszik benne a gyerek lába, tud felfedezni
Ja igen,a naptej megvan!
A felső testére kenjem csak ?
Lehet hülyeség de van különbség kalap és napkalap közt? Sima H&M baba kalapunk van az megfelel?
Ha azt akarod, hogy a lába szarra égjen, akkor elég a felsőteste.
Van különbség. Az anyagok UV szűrő képessége más. Sima pamut napkalap vizesen kevésbé véd, mint a lycrából készített.
Én szoktam vinni tusfürdőt is a gyereknek, tiszta törölközőt (a pancsolás utáni mellett), és 2 váltás tiszta ruhát, pelust. Mert a végén szeretem lemosni róla a medence vizét, megmosni a haját még a strandon, és átöltöztetni.
Meg attól függően, hogy hol szeretnéd altatni: babakocsi+párna+vékony takaró+szúnyogháló vagy játszó sátor ugyanezekkel. Nálunk az utóbbi nagyon bevált, tök jól alszik benne.
Természetesen hűtőtáskába kaja bekészítve, főleg gyümölcs és víz, meg amit szeret.
Altatni sehol,alvási után megyünk.
Pihenni a víz után
Párnát és plédet viszek.
Uv szűrős felsőrészt vegyél. Az úszósapka is lehetőleg ilyen anyagból legyen, minél inkább védje a naptól a bőrét. Strandsátor sem árt, hogy ha nincs árnyék, el tudjatok bújni a nap elől. A hasalós úszógumi jobb, mint a beülős.
Bőven elég 4 után strandra menni
Az én kisfiam 16 hónapos. Imád strandolni. Amit mi mindig viszünk az a:
Naptej (mindenhová kenek neki amit nem fed ruha)
Uv szűrős napkalap, ami lelók a nyakára.
Vízi cipő, hogy a kövön is tudjon sétálni és ne égjen meg a talpa.
Eldobható úszópelus és arra egy kis fürdőgatya, hogy a víztöl ne a bokájáig lógjon a pelenka. Ha kimegyünk pihenni, leveszem őket. Az úszópelus kiszárad a napon, újra rátudom adni.
Egy fehér póló/vagy uv szűrős felső ha extrém magas a sugárzás, de ezeket is leveszem róla ha szárazon vagyunk, és kap száraz pólót.
A kedvenc könyvei amiket a pokrócon nézegethet, olvashatok neki, labda, vízi játékok, kisvödör.
Sok sok gyümölcs.
2 törülköző neki, néha jól esik neki ha bebugyolálom.
A másik törülköző meg a strand utáni fürdésnél kell.
Ugyanide tusfürdő.
1 kicsi Octenisept, csípésekre, kisebb sérülésekre.
Plusz egy kalap, ha a másik nagyon vizes lenne, de mennénk enni, sétálni. Ez már nem uv szűrős, sima H&M-es a miénk is.
És igen, a 2 nagyon rossz időpont. Nem tudom milyen messze laktok, de bőven elég egy ilyen picinek 4-től 7-ig.
4-kor talán az uv sugárzás sem olyan extrém és sokan akkor már hazafelé mennek.
Úszógumi nem biztos, hogy kell... legalábbis a mi strandunkon nem is emgedik a nagy medencékbe az úszógumikat, a kicsiben meg olyan gyerek tömeg szokott lenni, hogy csak akadály az úszógumi.
Nézz utána a strand szabályzatában vagy kérdezz rá olyanoknál akik már jártak ott, hogy érdemes/lehet-e úszógumit vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!