Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időt ültök le játszani...

Mennyi időt ültök le játszani egy 3 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy amikor tényleg semmit nem csináltok csak a gyerekkel játszotok?

Szerintetek ez elég ahogy én csinálom?

Reggel ébredés után kB 30 percet csak vele játszok, aztán még a délelőtt folyaman kint az udvaron csak. Vele játszok vagy 20 percet.

Vele vagyok folyamatosan a többi időbe is, csak akkor közbe csinálom a dolgom.

Délután ébredés után újra játszunk 20-30 percet.

Aztán biciklizünk, Motorozik, hintáztatom, kint eljatszik egyedül.

2024. jún. 21. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Én ezt így sose mértem, vagy sose volt ilyen 'checklist' szerű... ha megvan a 20 perc, megetsz mosogatni, vagy mi? Minden napunk más volt ebben a korban, de sose számszerűsítettem. De így első olvasatra szomorúan kevés.
2024. jún. 23. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is nagyon kevés ez az idő amit ténylegessen rá fordítasz.

Én sem mértem az időt de átt gondolva a napokat délelőttönként eszünk reggelit majd én neki állok fözni (ha egyedül vagyok gyorsan elkészíthető ételeket fözök) majd ha kész ebédig játszunk (12.30körül van az ebéd) 1.5-2órát biztos , közben kiteregetek, mosógépet inditok ezeket együtt szoktuk csinálni majd ebéd után alszik felkel 3körül uzsi és megyünk 4körül az udvarra este 7ig ebbe az időszakban is elég sokat játszunk együtt labdázunk homokozunk persze egyedül is eljátszik de több a közös játék.

2024. jún. 23. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nyilván én is egész nap vele vagyok, mi is mindent együtt csinálunk, teregetés, mosás elinditás.

Fejlesztő játékokat játszunk, sokat olvasok neki,es ezeken felül értettem hogy a játszás kB 30 perc délelőtt, és délután is.

Ez szerepjatek, bújócska..

2024. jún. 23. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem a mindennapi háztartási, kerti, stb teendők, intéznivalók mellett nagyjából az a reális, amit te is írsz, hogy 1-2 óra tiszta, intenzív foglakozás naponta megvan, és amellett még folymatosan be van vonva mindenféle tevékenységbe.

Én is a 2 és 4 éves gyerekekeimmel főzök, takarítok, pakolászom otthon, velük ültetek, gyomlálok, öntözök a kertben, velük megyek vásárolni, bankba ügyet intézni.

De persze, ha van idő, akkor mesét olvasok nekik, legózunk, éneklünk, mondókázunk, stb. Csak hát idő az kevés van.

Ez a természetes annak, aki egyedül van otthon a gyerekekkel, és a legtöbben egyedül vagyunk velük otthon.

2024. jún. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!