A férjem 3 napja itt hagyott mert elege van a családból,a 2 kis gyerekkel egy 6 hónapos és egy 3 éves kislánnyal.csak szeptembertől tudom intézni a gyerektartást.addig viszont sehogy nem tudom rá kötelezni hogy segitsen a 2 gyerek ellátásában?
Kotelezni? Nem. Kötelezni akkor lehet, ha van már egy jogeros birosagi ítélet a gyermekelhelyezesrol és a tartasdijrol. Ez minimum egy fél év lesz. Ésszerűbb lenne beszélni vele, de nem követelőző stílusban, mert azzal semmire nem fogsz jutni.
Kicsinek intézd a bolcsit, nagynak ovi és már mehetsz is dolgozni, több lesz a pénzed.
Jogilag per pill semmire nem tudod kötelezni, amíg le nem fut a gyermekelhelyezés, tartásdíj etc procedúra.
Próbálj vele minél határozottabban beszélni, akár a családján keresztül hatni rá, mert az ő felelőssége is a két gyerek. Az mégis mi, hogy két kisgyerek mellől lelép és még könyörögni kell neki, hogy vállalja a részét apaként? Egyelőre mondott valamit?
1# De rendes vagy. :D Nem követelőző stílusban,végül is arra volt esze,hogy gyereket csináljon a férfi,de arra már nem,hogy ellássa. Anyuka is lépjen most le? Mert ez a férfiakra jellemző gusztustalan okádék szokás. Gyorsan tolja be a 6 hónapos picit bölcsibe és menjen dolgozni.. minden nő vágya ez.
Én is erre lennék kíváncsi,mint a 2#-es,hogy ezt így ki is jelentette,hogy semmiben,0 segítséget ad?
4!
Csak halkan jegyzem meg, Nulla háttér információ van. NULLA. Innen nézve anyuka gyesen van, apuka jövedelmeből éltek, különben nem akarna mar 3 nap után kovetelozni
6# Ja hát ha egy jövedelemből éltek eddig,akkor igen jogos apukától,hogy cserben hagyja két ilyen pici gyermekkel. Így már érhető,persze... Szerintem meg még inkább gusztustalanabb,ha még tudja is,hogy az ő jövedelméből éltek és hagyja így a két gyereket. Nem gondolod?
4# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!