A férjem 3 napja itt hagyott mert elege van a családból,a 2 kis gyerekkel egy 6 hónapos és egy 3 éves kislánnyal.csak szeptembertől tudom intézni a gyerektartást.addig viszont sehogy nem tudom rá kötelezni hogy segitsen a 2 gyerek ellátásában?
21!
Nyugateuropa s az USA túlnyomó többsége már a gyerek 3 hónapos korában is dolgozik.
21
Ez a luxus csak magyarországon van hogy anyuka évekig otthon lógatja a lábát. Ezért is rohad szét az orszàg. A világ sok országában 6-12 hét jár aztán old meg ahogy akarod.
23!
Van gyerekem, bár már felnőtt. Egyedülálló anyaként neveltem kezdetektől jopar évig. Igen, vissza mentem korán dolgozni. Valamiből el kellett tartanom őt is, meg magamat is. Fontosabb volt az anyai ösztönnél a gondoskodás és a felelősség vállalás.
23
Az hogy 3 évig otthon maradhatsz az csak egy opció. Nem kötelező. Ha eddig a pasija tartotta ki akkor muszáj lesz dolgoznia mert a gyerektartás a gyerekkel kapcsolatban felmerülő költség felét kell fedeznie. Abból meg nem lesz szoli meg körmös minden héten.
23# Igen,de azt tegyük hozzá,hogy amíg anyósom is annak idején visszament,majd fejt a wc-be(ő mesélte,de például nekem fejéssel 10 ml jött le,soha több,pedig szoptattam is) és egész családbarát pár órás munkahelye volt. Addig engem például a 6 hónapossal úgy vennének vissza a munkahelyemre,hogy ugyanúgy 12 órába csak csökkentett napokkal,nálunk ez a részmunkaidő. Az meg hogy felmondjak és keressek másik munkahelyet 6 hónapos mellett,ja biztos találnék...kapkodnak az ilyen nőkért,amikor a 2 éves mellől alig bírsz váltani sokszor. Gondolom nem ilyen műszakba mentél vissza,ha meg igen,akkor őszintén sajnálom,hogy elment melletted az a pár hónap és nem láthattad a gyereked fejlődését.
27# A kérdező hol írta,hogy szolira és körmösre kell? Szövegértés 0. Fel se merül benned,hogy talán a gyerekre kell? Így van a felét tegye bele a kérdező,a felét pedig a drágalátos okostojás apuka. A kérdező visszamegy dolgozni,de akkor apucika jöjjön szépen és vállalja be a felügyeletet is a gyereknek és mindenbe is vegyen részt. A kérdésből az jön le,hogy lelépett csak úgy.
Jó lenne,ha ide gyerekes nők írnának és nem pedig férfiak...mert fingjuk nincs látom.
22 ja! De ott van felügyelet! Itt loszr nincs!
Melóba vigye magával?
Amúgy meg a kedves apuka fizessen csak! Ő is kellett a gyerekhez!
Tudod nyugaton a gyerektartást is hamar behajtják és van asszonytartás is.
#24.
Hát nem tudom, én nem lógattam 3 évig a lábam otthon, hanem neveltem a gyermekeim. Előtte dolgoztam, tehát fizettem annyi adót és járulékot, hogy megtehessem. Sőt, úgy vállaltam Őket, hogy bármi történik, el tudjam látni Őket.
Gondolom a Kérdező nincs ilyen helyzetben, mert különben nem érdekelné hogy tud pénzhez jutni. De a kérdésekre se válaszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!