Milyen otthoni tevékenységeket ajánlotok 13 hónapos kisgyereknek? Kislány
Házban lakunk, sajnos a nagy meleg miatt napközben nem lehet sétálni. Bent a házban pedig egész nnap kapaszkodik, hogy álljon fel, nyitja a szekrényajtókat, mindent szétszór, nem tudom összeszedni a játékait se, mert ha valaminél járok, ő is azzal kell játszodjon. Sajnos már kifogytam az ötletekből.
Pancsolást fél óráig szereti, utána mászik ki. Könyvnézés 10 percig köti le Televízió elé nem szeretném ültetni. Reggel korán/este szoktunk menni sétálni. Labdázni is szoktunk max 5 percig.
Enyem ma egy nagy kartondobozzal jatszott. Par napja meg egy citrommal.
Na szoval ennyire kell bonyolult dolgokra gondolni :D
14 honapos.
Egyebkent lehet az segitene, ha talan nem lenne annyi jateka es akkor a figyelme csak par valamire koncentralodna. Nekunk ez nagyon bevalt, 2 db konyv es 3 db jatek jatek van most jelenleg elol. De ugye ha talal valamit, pl mittudomen, a papucsomat, azzal is jatszik.
Van, amikor tobbet is kirakok, de ugy vettem eszre, hogy neki most ez mukodik a legjobban jelenleg. Ha tul sok a jatek, akkor mindent csak szetdobal es ide-oda kapkod koztuk, nem jatszik elmelyulten.
Es persze cserelgetem oket, kiveve az aktualis kedvencet, azt mindig kint hagyom, amig igenyli.
En a szekrenyeket lezartam
oszinten szolva, amerikai konyhas nappalink van, idegbajt is kapnek ha korlatlanul pakolaszna mindenhol. 1 db also szekrenyt hagytam neki, abban kotoraszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!