Büntessem meg az 5 éves fiamat, mert mutogatta a kukiját az oviban, vagy elég ha elmondom neki hogy nem szabad?
Kislányom 9 éves.
Az egész pici korát belengte ez a mutogatás, és a kiváncsiság, és hogy mást kért hogy mutassa meg neki. Behívtak az oviba, úszásra, suliba is hogy baj van a kislánnyal mert annyira érdeklik a nemiségek, beszéljek vele, büntessem meg. Őszinte leszek, én ezt nem éltem meg olyan dolognak amiért meg kellene büntetnem.
Most elkezdett szőrösödni, és mondta nekem hogy a múltkor kérték hogy mutassa meg a micsodáját, és mondta nekem hogy:
"Sajnos ennek már vége, mert szőrös..." :D
Szóval eddig tartott.
Annyi hogy most mindenkitől kérdezgeti az osztályban hogy kinek szőrös..:)
Ez igazábol elég általános, es normalis ebben a korosztalyban. Kívancsiak. Nem büntetnem, de mivel az illem tényleg megkívanja, elmondanam neki hogy az oviban semmiképpen se.
(Nekünk volt egy kis barati társasagunk,ahol jatszottunk ilyesmit. Vannak emlékeim, es bizton állitom, semmiféle szexualis tartalma nem volt. Es egyikunk sem lett devians)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!