Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Maszk viselés kovid alatt?

Maszk viselés kovid alatt?

Figyelt kérdés
Tudom nem aktuális téma jeleleg de felmerülő kérdés maradt bennem. Aki gyerekének kellett volna de nem akarta hogyan azokatta meg vele a maszkot?
jún. 6. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Pici gyerekeknek nem volt kötelező. Csak már akkoráknak akik kb megértették hogy ez most rajtad lesz és kész.
jún. 6. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Hogy jutott most az eszedbe?

6 év felett volt kötelező. Egy 6 évesnek általában van annyi esze, hogy nem kell szokatni, hanem elfogadja hogy ez a szabály és kész. Autista gyerekem 4,5 volt, amikor bejött a covid. Simán viselte, pedig neki se a kora, se az állapota miatt nem volt kötelező.

jún. 6. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
*és a testvére 1 volt. Még rá is rá tudtam adni, amikor orvoshoz mentünk.
jún. 6. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, csak nosztalgiázik a kérdező :)))

jún. 6. 21:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen 4es.
jún. 6. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg Ázsiában. Bangkokban az 1 éves gyereken is rajta van. Csak azt nem tudom miért, nem volt covid és a levegő se rossz, főleg nem egy játszóházban, mégis 70%-on rajta volt.
jún. 6. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem mindegy már?

Az egész cirkusz felesleges volt

Most is van covid, vagy mi a nyavaja, csak már nem törődenek vele.

jún. 6. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Na igen... ahogy kitört az ukrán-orosz balhé, hirtelen eltűnt a COVID :D

jún. 6. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

8, ugye?

Én annyira emlékszem, hogy bemondták a hírekben, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, rá pár napra meg bejelentették, hogy minden intézkedést eltörölnek.

Onnantól kezdve soha nem volt benne a covid a hírekben nem tartották számon mennyi a fertőzött, mennyi a halott, egyik napról a másikra nem kellett már tesztelni sem...

jún. 6. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
6, Ázsiában iszonyú rossz minőségű a levegő egyes részeken. Plusz ott ha beteg az ember, akkor felveszi, mert létezik a társadalmi felelősségtudat.
jún. 6. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!