Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 perc alatt hat a Daedalonet...

10 perc alatt hat a Daedalonetta kúp?

Figyelt kérdés
Kikakilta a lányom...
2024. máj. 30. 18:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
20 perc a ható ideje a kupnak, szoval nem volt ideje hatni
2024. máj. 30. 20:41
 12/30 A kérdező kommentje:

11! Gondoltam,mert azóta is hányt..

Különben iskolaidő van. Hova a nyavalyába utaznánk,ha holnap iskola?

Még nincs nyári szünet.

Ha felébred,megitatom.

2024. máj. 30. 20:49
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Hát már bocs,de én is utazási betegségre gondoltam.Vírus esetében meg nem is szabad se hányás csillapítót,se hasfogót adni orvosi utasítás nélkül.Úgyhohy ne add.Inni viszont igenis szabad,mégpedig normolytot kortyonként.3-4 hányás miatt viszont még nem kell ekkora gyereket kórházba vinni.Túltolod az okoskodást a hisztibe.5 gyerekem van,soha nem kellett kórházba menni ilyennel,pedig elhiheted,hogy volt már pár hányás hasmenés.Az általad említett 3x hányt már,az nem az az eset még,mikor menni kell.Egy idő után pedig ha semmit nem adsz inni se, akkor maga a sav fogja hányásra késztetni,úgyhogy ez így ördögi kör lesz.
2024. máj. 30. 21:00
 14/30 A kérdező kommentje:

13!

Nálunk ez a 8. Hidd el,tapasztalt vagyok. Nem kértem ellátási tanácsot.

Amúgy. Nem véletlenül írta fel a doki neki a kúpot. Ha hány,akkor azonnal adni kell neki.

Ha továbbra is hány,akkor kórház.

2 órán át tilos etetni/itatni hányás után, mert csak újabb hányást provokál.

Ez a gyerekorvos és a megyeszékhelyi kórház előírása. Úgyhogy ezt követem.

2024. máj. 30. 21:06
 15/30 A kérdező kommentje:
Megitattam, ivott 3 kortyot. Remélem, benne marad 🙏!
2024. máj. 30. 21:09
 16/30 A kérdező kommentje:
Úgyis őriznem kell egész éjjel ébren. Majd még itatom. Ha ezt nem hányja ki, akkor minden rendben!
2024. máj. 30. 21:10
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
De gaz vagy bakker.
2024. máj. 30. 22:32
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
mondjuk ha ezek szerint a gyereked ilyen orvosilag speciális eset, és van külön erre a helyzetre szóló parancssor, akkor egyáltalán minek írsz róla ki kérdést? hogy veszekedhess random emberekkel, akik sem nem tudják, sem nem tehetnek róla, hogy valami nem úgy működik szegény gyerekben, mint a normális társainál?
2024. máj. 30. 22:35
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

Aztán @va anyukám nem semmi stílusod van.

Mi aztán nem tehetünk arról, hogy te 14- szer voltál a gyerekeddel kórházba.

Minek írtad ki a kérdést, ha te olyan okos vagy, hogy de jól megmondasz itt mindent?

Ha úgy látod rosszul van a gyerek fogd meg és vidd be a kórházba.

Ne itt pattogj.

Másnak is van gondja baja, mégsem rajtad éli ki a bánatát.

2024. máj. 30. 22:37
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Nekem mindig elkapja a 6 éves fiam a hányás-hasmenést. Nekem minden orvos azt mondta, hogy igyon az a lényeg, ne száradjon ki. Nem szabad ennyire szerintem rágörcsölni erre. A fiam is nagyon szarul szokott lenni.
2024. máj. 30. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!