10 perc alatt hat a Daedalonetta kúp?
Adj neki tablettát...ha nem hát az ügyeleten adnak injekciót.
Mi a joistenért kell egy 8 éves gyerek fenekébe kúpot dugdosni????
SEMMI közöd hozzá. Nem ez volt a kérdés. A kúp gyógyszer. Ne keverd a dildóval!
Kúp felnőtteknek is van. Gyógyszer, érted???
Ezzel a témát lezártam.
Valószínű nem hatott ennyi idő alatt.
Viszont tényleg érdemes lenne tabletta formában alkalmazni. Ha nagyon nem megy a gyógyszerlenyelés akkor két kanál közé a bogyó és összenyomod majd bekevered azt a port mézbe, nutellába vagy bármi más ilyesmi állagúba. Ha rá tudod venni a lányod akkor megpróbálhatja lenyelni is mert a rendes deadalon egész kicsi. Viszont ez az összetörős nutellába belerakom módszer biztos a lányodnak is jobban tetszene.
Persze, ez a bekezdés csak akkor vonatkozik rátok, ha nincs más alapbetegsége ami kizárja az orálisan történő gyógyszerbevételt.
Hányások közt hogy a pikulába adjak gyomron keresztül gyógyszert? Gondold már át!..
Bocs,de annyira kiakaszt ez a kúp-ellenesség,hogy hihetetlen.
Ebből így is, úgyis kórház lesz. Neki mindig az a vége. Jelenleg megfürdettem,alszik. 3x hányt eddig. Ha még 1x hány, és nem tudom itatni,viszem be. Ez van. Eddig 14x voltam vele kórházban, kibírjuk tizenötödjére is.
Eleve hányás után 2 órán át tilos etetni-itatni.
Ha gyakrabban hány,mint 2 óra, akkor egyáltalán nem ihat. Hogy vegye be? Hm?
Nutella... hányáskor. Még egy ropit se ehet,nemhogy nutellát...Jézusom...
Ápoltál te már hányás-hasmenéses gyereket? Nincs evés-ivás közben, mert irritálja a gyomornyálkahártyát. Tilos. Ezért nagyon haragudnak a kórházban, ha bármit lenyel 2 hányás között...
Nana ősanya! Egy szóval sem mondtad, hogy hányás hasmenése van a gyereknek.
Általában ezt akkor adják, ha utazásokkor rosszul van a gyerek. Honnan az istenből kéne tudnunk, hogy miért nem az általános felhasználás szerint használjátok? Itt állítom mindenki azt hitte, hogy rosszul van a gyerek az autóban és azért akarod neki adni.
Talán érdemes lett volna egy normális kérdést megfogalmazni amiben leírod, hogy hányás, hasmenése van a gyereknek és azért kell kapnia ezt a kúpot. Szóval most itt beleköthetsz bárkibe és vezetheted le a frusztrációd, de itt te vagy a f4sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!