Miért pisil be?
Kisfiam 6 éves. 2.5 éves kora óta nem használunk nappalra pelenkát és kb. 4 éves kora óta éjszakára sem. Eddig nem voltak balesetek..
Szeptembertől iskolás, okos, átlagos gyerek. A probléma, hogy az elmúlt 1 hónapban kb. 3 alkalommal is bepisilt. Mindhárom alkalommal azt mondta, belefeledkezett a játékba, elfelejtett pisilni, érezte, hogy kell, de játszottak és nem ment ki, aztán amikor valaki nevettette bepisilt. Lehet tényleg így van, de mi van ha ennek inkább lelki oka van. Az egyetlen dolog, ami miatt most kicsit feszült az az iskolakezdés. Szokta mondani, hogy hiányozni fog neki az ovi meg az ovis barátai. (Sajnos csak évfolyamban lesz ovis társa, osztályban nem) Egyszer el is pityeregte magát ezen a múlt héten, bár akkor alapból fáradt, érzékeny volt, mert aznap egész nap pörgésben voltunk.
Menjünk el pszichológushoz, vagy nincs köze egymáshoz a dolgoknak?
Hű.. na most jól megmondtad.
Kicsit erős a képzeleted 8-11. Amúgy hogy gondoltad gyökérke, hordjam a gyereket 150km-re reggelente oviba? Írtam, költözés miatt irattuk át. Képzeld.. vannak élethelyzetek amikor költözni kell az embereknek… nah.. nekünk is egy ilyen helyzet volt..
Ja meg amúgy a kompetencia szóból jutottunk oda hogy fejlesztés mánias anyuka vagyok.. mi a f.sz..? Jó, hát sajnálom ha te meg nem találtad szembe magad ezzel a szóval de attól még ez nem valami túl különleges..
Wao.. olyan kar, hogy az ilyen lények csak itt szájkaratéznak. Úgy megismernélek élőben, biztos tanulságos lenne számomra.
Egy köszönöm elég lett volna, hogy felnyitottam a narcisztikus szemelyisegzavaros szemedet. De a hozzad hasonló tajparasztoktól ennyi telik!
Szép jó éjszakát!
Nem írtam h kell lelkesednie.
Nem én mondom neki (nyomasztom vele?) hanem az oviban minden nap készülnek a ballagási műsorra. Ha akarja se felejti el, hogy nyár végétől iskolás.. de mindegy is. Ennek semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!