Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok a négy év korkülönbség?

Sok a négy év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről? Nekem valaki azt mondta inkább legyen kicsi korkülönbség, de ez idáig nem jön a babó és már mennem kell dologzni. Amennyiben ezek után fogan meg legalább négy év lesz a két gyerek között a korkülönbség, vagy talán még öt is lehet ki tudja. Akkor már ne is vállaljak? Szerintem nem sok az öt év sem, inkább legyen tesója mint egyedül legyen nem?
2010. okt. 28. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

dehogy sok.

én kb. 5 évet akartam, végül 2,5 év lesz, de így rettentő nehéz lesz.

köztem és a testvérem között 11 év van és imádjuk egymást.

csak most divat egymás után szülni a gyerekeket.

2010. okt. 28. 13:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem.

A hugaim és én köztem 5 év van, párom és öccse között szintén.

A fiam és lányom között meg kilenc:-))))

Kis korkülönbséget nem akartam, sőt eleinte másodikat sem.

2010. okt. 28. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már többször leírtam itt,a két kisfiam között 4 év 3 hónap a korkülönbség,nekünk nagyon bevált,így is terveztem anno.

18 hónaposan ment a bátyus bölcsibe,mert vissza kellett mennem dolgozni,rendbe jöttünk anyagilag,így már könnyebben vállaltuk a kistesót.Nem mellékesen én is feltöltődtem,eljártam emberek közé,moziba a barátnőimmel.

A kisfiam is könnyebben megbarátkozott az új helyzettel,és nekem is jó volt,hogy már van egy nagyobb gyerkőcöm,aki értelmes,meg lehet beszélni vele sok mindent.2 majdnem egyforma korú gyerekkel nem tudtam volna mit kezdeni,főleg majdnem mindig egyedül,mert apa sokat dolgozik.

Nem is értem,hogy akinek nincs semmi segítsége,hogyan bír 2 kisgyerekkel.

Segítségem nekem sincs,és nálunk a 4 év így tökéletes volt,minden szempontból.

2010. okt. 28. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam most 20 hós. 4-5 év múlva szeretnénk tesót, illetve 34 éves koromig megakarom szülni, most 28 leszek. Majd látjuk, hogy mikor jöhet. Köztem és bátyám között 7 év van. Csodálatos gyerekkorom volt. Mindenhova vitt (még fel a fára is, amikor 2 éves voltam, anyukánk meg majdnem inkfartust kapott amikor meglátta:) ). Mikuláskor ide adta a fél csomagját, ilyenek.
2010. okt. 28. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
En is mar valaszoltam hasonlo kerdesekre. Nalunk 5 ev lett a korkulonbseg. Nem akartunk kicsit, olyan 3,5-4-et inkabb, de vegul 5 lett. A pici most 9 honapos, es egyelore jo tesok, a nagy, ha olyan kedve van, szorakoztatja a picit, nagyokat nevetgelnek egyutt. Szoval az a 4 ev teljesen jo. :-)
2010. okt. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!