Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai pelusba pisilésről...

Szikra veronika kérdése:

Éjszakai pelusba pisilésről való leszoktatás?

Figyelt kérdés
2 és fél évesem már több mint fél éve szobatiszta nappalra. Esténként mindig megbeszéljük, hogy nem pisil a pelusba hanem szól és pisilünk. Reggelre azonban mindig van pisis a pelusba. Azt még hozzáteszem, hogy lefekvés előtt egy üveg kakaót megiszik.
2010. okt. 28. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Kevesebb kakaó és több idő :-)

Az én fiam 3,5 évesen lett éjjelre is szobatiszta.

Ráér.

2010. okt. 28. 09:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez így is kevés neki mert fél literrel meg szokott inni hiába lakik jól vacsorára. Köszi a válaszod akkor türelmesek leszünk.:)
2010. okt. 28. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ráér mèg:)! Ha siettetni akarod, felkelted éjjel ès kikiséred pisilni. Régen igy csinálták. Èn nem tartom jó dolognak éjjel keltegetni.
2010. okt. 28. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi két évesen lettünk szobatiszták. De most 3 elmult és még mindig van pelus éjjel. Nem sietettem, néha megemlítettem de nem túl gyakran. Most kb két hete gyakran száraz a pelus. Olyankor megdícsérem, ügyi volt. Persze van hogy becsurog egy pisi, de nem gond szerintem majd eljön az ideje:)

És még annyit, hogy iszik is rendesen lefekvés előtt, de úgyi száraz neki. Szóval szerintem nem nagyon függ össze a kettő.

2010. okt. 28. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. okt. 28. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!