Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Történhet bármi baj?

Történhet bármi baj?

Figyelt kérdés

Kislányom 2,5éves.Igyekszem védeni,hogy ne üsse be a fejét de hát nem mindig sikerül koppant is egy párszor már 2x voltunk is ügyeleten!1x pici volt és ajtó keretbe ütötte be 2x a lépcső vas szerkezetébe akkor vérzett is!

Mai nap kicsit nyűgös és egy órája mikor épp pelenkát akartam cserélni(ellenkezett) ahogy megfogtam leakart feküdni a földre persze szerencsétlenül érkezett mert kb.20cm magasból hátraesett és beütötte a csempébe a fejét és koppant🥺 Sírt szegénykém nagyon.

2024. ápr. 26. 10:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Atya ég 🤯 Itt nem a 20cm van a hangsúly hanem az ütés erején és hogy hová!Lehet neked lenne szükséged orvosra vagy bocsi lehet az vagy mivel minden bibit tökéletesen el tudsz látni 👏 Szuper anya és szuper nő vagy 🤣👏
2024. ápr. 28. 16:25
 22/25 A kérdező kommentje:
És mellesleg sehol nem írtam,hogy ügyeletre akarom vinni,jobb ha rendesen megtanulsz olvasni!
2024. ápr. 28. 16:27
 23/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ☺️ látod ebből látni,hogy valaki csak kötekedni és más édesanyát minősíteni tud csak,bezzeg magában a szákát se látja meg!
2024. ápr. 28. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy te is csak ezt teszed kedves kérdező!mindenkibe bele állsz!

Azért a 20cm "magasság"elég durva

2024. ápr. 28. 16:52
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Hagyd ezt kérdező, itt éli ki magát, de csak addig tudja ezt megtenni, amíg válaszolgatsz neki. Hagyd rá, azt aludjon jól, ennyi öröme legyen az életben. Ha ezt az oldalt használod, meg kell tanulni ignorálni. (Biztos azért lovagol itt a 20cm-n, mert más lehetősége nincs ugyanerre. 🤣) Na jó, én törlöm a kérdést a listámról, nektek további szép napot.
2024. ápr. 28. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!