Történhet bármi baj?
Kislányom 2,5éves.Igyekszem védeni,hogy ne üsse be a fejét de hát nem mindig sikerül koppant is egy párszor már 2x voltunk is ügyeleten!1x pici volt és ajtó keretbe ütötte be 2x a lépcső vas szerkezetébe akkor vérzett is!
Mai nap kicsit nyűgös és egy órája mikor épp pelenkát akartam cserélni(ellenkezett) ahogy megfogtam leakart feküdni a földre persze szerencsétlenül érkezett mert kb.20cm magasból hátraesett és beütötte a csempébe a fejét és koppant🥺 Sírt szegénykém nagyon.

Hát téged is nagyon szerethetnek az ügyeleten!
20 cm magadság???!!!
Te tényleg nem vagy 100as.
Semmi baja nem lesz.
Ha egy esés után eszméletlen,aluszekony vagy hány akkor kell ügyeletre vinn.
Egyébkent meg ajánlanék egy jó gyerek elsősegély tanfolyamot hogy felkészülj a jövőre ha már eddig nem sikerült

2
Köszönöm szépen ☺️

2x néztem meg, hogy tényleg 2,5 ÉVES a gyereked, és nem hetes vagy hónapos...
Leírom neked, hogy doki nekem mit mondott, kb szó szerint:
Rugalmasak ezek a gyerekek, ne aggódjon, figyelni kell, ha aluszékony, vagy hány, akkor kórház, egyéb esetben bent is csak megfigyelnének, csak még a gyerek is idegesebb lenne a kórház miatt.
Mondta ezt egy akkora kékükő-lila puklira az 1 évesemen, hogy én meg a paramami ellentéte vagyok, de még én is megijedtem tőle.
Nyugi, 2 gyerek után tényleg csak megerősíteni tudom, rugalmasak ezek a gyerekek. Le és el fognak még esni ezerszer, ha nem többször, és magasabbról is, nem kell annyira védeni őket, mert az esésből tanulnak a legjobban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!