Kisfiamnak a fiúk “tetszenek”, gond lehet?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves lesz. Kérdezgetjük néha, hogy ki a legszebb kislány az oviban. Ő meg egy kisfiút mondd mindig akivel nagyon szeret játszani. Egyébként teljesen fiús játékokat játszik egész nap.
Persze tudom, hogy kicsi és nem vágok eret amiért ezt mondja csak érdekel mások tapasztalata.
Tapasztaltatok már ilyet? Foglalkozzak ezzel szerintetek vagy engedjem el még?
ápr. 24. 17:52
31/35 Menőcsajszi72 válasza:
Egyáltalán mi a jó égért kérdezgeted? Hogy ki a legszebb lány a csoprtban?
32/35 Menőcsajszi72 válasza:
Jajj, bocs elcsesztem, #31 vagyok
33/35 anonim válasza:
Az én lányom meg szájon akarta puszilgatni azt a lány, akivel játszott.. azóta már a 4. fiú szerelme van. Nem nagyon tudnak még semmi ilyesmit 5 éves korig, akkor tudatosabbak lesznek. Várj egy évet, mielőtt ilyeneket kérdezel, addig meg meg lehet jegyezni csoportképen, hogy ő szép kislány, szép a haja, meg ilyenek.
34/35 anonim válasza:
Ugyan már... 😃
Ebben a korban az is teljesen normális, ha utálja a lányokat, mert a "lányok hülyék". Szinte mindenki így nőtt fel és nem lett meleg a társadalom 99%-a.
35/35 anonim válasza:
Fiam ovisként a lányokra egyenesen azt mondta, hogy "Fúúújj lányok". 15 éves, csapja a szelet rendesen azoknak, akikre anno fújjolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!