Kisfiamnak a fiúk “tetszenek”, gond lehet?
Kisfiam 4 éves lesz. Kérdezgetjük néha, hogy ki a legszebb kislány az oviban. Ő meg egy kisfiút mondd mindig akivel nagyon szeret játszani. Egyébként teljesen fiús játékokat játszik egész nap.
Persze tudom, hogy kicsi és nem vágok eret amiért ezt mondja csak érdekel mások tapasztalata.
Tapasztaltatok már ilyet? Foglalkozzak ezzel szerintetek vagy engedjem el még?
Én küldelek viszont pszichológushoz. Hogy ne a gyereknek kelljen majd a hülye anyja miatt.
Mi az egyáltalán, hogy "ki szép?"
Látjátok, hogy a hülye emberek miatt tartunk itt?
Én zárkózott kif fiú voltam, és ha nem szóltak hozzám, én se szóltam senkihezsem.. khm** gyerekként tapasztalatból mondom, még senkit nem érdekelnek úgy sem a lányok, sem pedig a fiúk. Mikor kicsi voltam, csak barátokat akartam, barátokat akikkel eljátszhattam, bár sokszor voltam egyedül. Az feltűnt, hogy a lányok furká velem, elkerülnek, és lefújoltak már akkor, de akkoriban még nem foglalkoztatott a dolog, csak fura volt.
Iskolás koromban, 10-11 éves korom után kezdtek el érdekelni úgy a lányok, addig inkább a számítógép, a játékok, és a finom édességek, csokoládé, kinder tojás, kóla, tutti frutti, rágó cigi, danonino, hubabuba rágó, stb...
De sose kellettem egy lánynak sem, ettől persze nem lettem meleg, csak azt mondom, hogy a fiad még kicsi, egy gyermek, aki még másképpen látja a világot, még szexuálisan nincs megérve, így jó hogy nem veszi észre a női nemet. Vár meg még ált sulis lesz, vagy közép sulis, tapasztalatból mondom, hogy ha nem a szexről beszélnek, akkor órák után titokban csinálják...... Hidd el, a fiad nem homoszex, de ha mégis az lesz nagy korára, szeresd, és fogadd el olyannak amilyen, mert attól még a te gyermeked, és semmiben sem rosszabb másoknál.
3# ez ironikus akart lenni? Bocs de nem egyértelmű.
Ha nem, akkor miből baszki? 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!