Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 12 éves gyerek végignézhet...

12 éves gyerek végignézhet egy macska szülést?

Figyelt kérdés
A napokban fog szülni a macskánk, talán már ma, és a lányunk végig mellette akar lenni, amikor megszüli a kiscicákat. Engem felnőtt férfiként is megvisel kicsit az ilyesmi...vér, vajúdás, fájdalom, magzatburok, köldökzsinór stb. Meg aztán macskáknál horrorba is átfordulhat az egész, ha az anyuka megeszi a kölykeit.

2024. ápr. 20. 09:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg gyerek függő. Én például ennyi idősen simán végig néztem volna, nagyon érdekelt az állatvilág és az anatómia is. De van olyan ember is, aki még felnőtt korban is irtózik az ilyesmitől. Mond el a lányodnak, mire számíthat, s majd elődönti, mit szeretne.
2024. ápr. 20. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
En sok macska szulest levezettem, gyerekkent. Semmi traumatijus nincs, a macska sirni fog, faj neki, kutya az csendven szul, de a macska visit. En is segitettem kihuzni elakadt kismacskat. Minden oke volt. Utana viszint ne fogdossatoj,hadd szoptasson pihenjen nyugiban. Nekunk kb 3 het mulva szul a hazi cirmos. Elkestunk az ivartalanitassal. Varjak a gyerekek nagyon.
2024. ápr. 20. 12:45
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk volt olyan macska,amelyik megette a kölykeit rögtön szülés után. Darabokban...horror volt.
2024. ápr. 20. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Tudom picit más, nálunk kutya van, tenyésztek. Nem egy szülést látott már az 5 éves lányom. Érdeklődve figyelte.

12 évesen nem gondolnám hogy ne találkozhatna a világ legtermészetesebb dolgával.

2024. ápr. 20. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Van aki bírja van aki nem, én már 4évesen is láttam cica születést. Egész gyerekoromba tartottunk több cicát is. Megeszi a kölyökeitről annyit, sok macskából csupán 1ölte meg őket és az se megette.
2024. ápr. 20. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem láttam még, mivel mindig ivartalanított cicám volt, de őszintén én szívesen megnézném 16 évesen. És nem, nem vagyok beteg, csak egyszerűen érdekel. Lehet hogy egyszer lesznek majd baba cicáim.
2024. ápr. 20. 16:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi idősen már segítettem a tehén ellésénél...
2024. ápr. 20. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekfüggő hogy mennyire bírja a véres dolgokat, illetve mennyire érdeklik az állatorvosi dolgok.

Én kb 9 éves koromtól néztem az interneten és a TV-ben mindenféle állatorvosos/állatműtétes videót, nagyon sok Noel Fitzpatrick-et aki a példaképem volt, szóval én fixen néztem volna, 13 évesen végignéztem a saját cicám ivartalanítását.

2024. ápr. 21. 14:11
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Majd elbújik, ha szülni akar.
2024. ápr. 21. 16:13
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem a te döntésed, hnem a 12 éves lányodé.
2024. ápr. 22. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!