Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyivel kell nagyobb csizmát...

Mennyivel kell nagyobb csizmát, bakancsot venni télire?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy mekkora csizmát vegyek 18 hónapos kisfiamnak.

Nem szeretnék a tél közepén még vagy kettőt megvenni így kérném a tanácsaitokat.

2010. okt. 27. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 19 hónapos a lányom, 22-es cipő kell neki. Csizmából 23-asat kell vennem a bélés miatt. Viszont nem veszek neki 24-eset mert abban meg klaffog és ha hó lesz hóban amúgy is nehezebb mennie, ha kinövi veszek neki másikat, de szerintem nem növi ki tél végéig kitart.
2010. okt. 27. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindenképp azt ajánlom,hogy menjetek el egy cipőboltba és próbált a kisfiadra.

Mi is most vettünk és én úgy gondoltam,hogy kb 25-ös méretű bakancs kell majd a kisfiamra.Tévedtem, még szerencse,hogy nem vettem meg.Elmentünk a deichmann cipőboltba és próbáltunk.Egyből 24-es méretű bakancsot adtam a fiam lábára mert a félcipője amit hord az 23-as és már kicsi rá.A 24-es méretű bakancsba meg se bírt mozdulni.Ráadtam a 23-as méretét és abba már szaladgált tetszett neki és még volt egy jó fél centi elől a lábának.Na ezt a bakancsot vettük meg.És szuper pedig 23-as és biztos,hogy egy pár hónapig jó lesz a lábára.

Az én fiam most 17 hónapos.

Most hanyas lába van a kisfiadnak?

2010. okt. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!