Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig használtatok csőrös...

Meddig használtatok csőrös itatót? Kisfiam 20 hónapos, reggelihez és nappal pohárból iszik. De ha elmegyünk valahova, na meg az esti tejcsijét a csőrösből issza. Csak kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 20 hós és hasonló a helyzet,mint nálatok.Itthon napközben csak pohárból hajlandó inni de az esti tejcsit és ha elmegyünk vhova,akkor iszik a csőrösből.
2010. okt. 26. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
nálunk egyáltalán nem volt csőrös itató... csak pohár volt, ha meg mentünk valahová, akkor vittük a poharat vagy hamar megtanult inni a fél literes kupakos vizesflakonból is (ma meg már kulacsot használ, ha megyünk vhová)
2010. okt. 26. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én vettem vagy 5 félét, egyikből sem hajlandó inni, csak a cumiból:-S Hogy lehet rászoktatni?
2010. okt. 28. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi anyatejesek voltunk, és még vagyunk is. De nekünk először puha szilikon csőrös volt, illetve 6-7 hós koráig avent itatófej volt. Szinte rögtön ivott belőle-
2010. okt. 28. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
minek kell csőrös vacak? nem hörcsög
2010. okt. 28. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért kedves utolsó, hogyha megyünk valahova vagy sétálunk, ne igya le magát. Főleg ilyenkor télen.Mivel ezek ugye csöpögés mentesek.
2010. okt. 28. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én másfél évesen cseréltem le a puha csőröst sima jana üvegre (3 decis). Mindig ilyet töltök újra azóta. Nyáron nem volt gond, hogy egy ideig leitta magát. Ugyanekkor tanult meg pohárból is inni itthon. Mire jött a hidegebb idő, már ezekből is csöpögésmentesen iszik. :)

Azelőtt ő se nagyon cumizott, csak ciciből. Fél évesen kezdett el vizet inni, akkor vettem a csőröst.

2010. okt. 29. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én 20 hónapos fiam csakis csőrösből hajlandó inni, próbálom terelgetni a pohár felé, eddig nem sok sikerrel. Csőrösből is csakis egyfélét fogad el.
2010. okt. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!