Egy kisgyereknek egy 20+ éves felnőtt nő nèni kategória…
márc. 30. 11:48
2/25 A kérdező kommentje:
A buszon ülő LÁNY nem 20 feletti volt hanem kb 15
márc. 30. 11:50
3/25 anonim válasza:
Es mi van akkor, ha ezt az anyuka (vagy bárki) nem tudja ilyen pontosan belőni???
A mai 15 éves lányok simán kinéznek 20-nak. Ennyire ráérsz?!
márc. 30. 11:55
4/25 anonim válasza:
Azt én se értem, mikor egy nyilvánvaló iskolás lányt lenéniznek, de azért normálisabbak ilyenkor a lányt használják. Egy felnőttnél valahol értem, mert a gyereknek egyelőre van néni meg bácsi. Bár nekem az is fura volt, mikor kb. 22-3 éves lehetettem és egy fiatal apuka a kislányának úgy hivatkozott ràm, hogy a kislány…
márc. 30. 11:57
5/25 anonim válasza:
"tenyerestalpas harmincas (negyvenes?) asszony"
Neked lehet? :)
márc. 30. 12:03
6/25 anonim válasza:
Simán lehet, hogy a kicsi abban a korban még nem igazán érti az ilyeneket. Van néni/bácsi, jobban még nem érti meg. Én konkrétan 12 voltam amikor az orvosi rendelőben egy kis totyogós nénizett le. Neki gondolom akkor csak a hasonló korú barátai voltak(már ha egy kb 2évesnek vannak barátai), meg az idősebbek voltak
márc. 30. 12:15
7/25 anonim válasza:
"Máskor is tapasztaltam már ilyet és sokszor én érzem magam sz*rul a lányok helyett"
Irigylem a problémáidat😂
Te is 15 éves vagy talán? Akkor böngésződ segítségével hagyd el az oldalt. Egyéb esetben helyénvaló a bácsizás. Egy kisgyerek szemében kislány, kisfiú, néni, bácsi van. Ha jobban éreznéd magad kisfiúként, legközelebb jelezd nyugodtan 😁
márc. 30. 12:15
8/25 anonim válasza:
Neked miért nem mindegy?
Tiszteletre nevelik a gyerekeket egyébként. Rád is rádfért volna.
márc. 30. 12:16
9/25 anonim válasza:
Az edes anyucikad tenyerestalpas 30as 40es asszony. Asszony lol. Hany eves vagy 15?
márc. 30. 12:26
10/25 anonim válasza:
Én is ki voltam akadva, amikor Amikor 12 éves voltam, lenénizett egy faszi a gyerekének. Gondolom, nem tudnak más terminológiát használni, amit egy kisgyerek megért. Pár éves gyerek nem biztos, hogy érti, hogy tinilány. És lehet, hogy néninek látja a 12 évest is. Attól még idegesítő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!