Elvinnétek ezért ügyeletre, ha látszólag semmi baja?
Két éves kisfiam le akart csúszni a játszótéri csúszdán, de valahogy megakadt a cipője, és oldalra kifordulva kiesett a csúszdából.
Fejre esett, kb. 1m magasból (magasabbról, mint a testmagassága), gumi burkolat volt a talajon.
Rögtön sírt, utána nagyon meg volt szeppenve, kellett kb. fél óra, mire ez oldódott. A fején nem látszik semmi, még csak púp, vagy lila folt sem lett (sapka volt a fején, vastag kabátban volt). A viselkedésén sem látok azóta semmit: beszél, szaladgál, játszik. Az esést viszont brutális volt látni. Ott vártam a csúszda aljában, csak Ő a felső felében fordult ki, így már nem tudtam utána kapni... szörnyű volt.
Nem, ezert gumi a padlo.
Figyeld nem - e hany.
Nem hány. Teljesen jó étvággyal eszik, iszik.
'Úgy bírom', hogy a válaszadók között mindig akad itt legalább egy, akinek 'sikerül' elkapni a kérdés lényegét... de kedves 3-as válaszoló, hogy ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid: ott lakom, ahol ma reggelre csupa deres volt a talaj, és fagyok voltak, s bár a nap folyamán egész klassz idő volt, ahogy ment le a nap, úgy lett egyre hűvösebb, és 6 fok...
Emmyiért nem vinném. Otthon pár napig figyelném rajta az agyrázkódás tüneteit.
3-as nálunk a jàtszótèr napos/àrnyèkos felen pl mintha kèt külön èvszak lenne.
6- os es 9-10 fokban sapkaban van a szerencsetlen ?
Aztan csodalkoztok, hogy mindig minden gyerek beteg, nulla immunrendszer.
9, igen képzeld vékony sapka van a gyereken 10 fokban.
És az én gyerekem nem szerencsétlen.
Ja, és képzeld két éves és eddig kétszer volt beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!