Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam legjobb barátjának...

A kisfiam legjobb barátjának az anyukája nem engedi fel hozzánk játszani a fiát mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 3. Osztályos kisfiam. Az osztálytársa a legjobb barátja szintén kisfiú.

Az anyukája utálkozik és nem engedi fel hozzánk. Suli előtt már beszéltem vele hogy mi a gond. Erősen fírtatta hogy még nagyon fiatal vagyok, mit kezdenék a gyerekkel ha baj lenne.

Az igazság az hogy 19 évesen szültem majd 21 évesen egyedül maradtam a fiammal. Saját lakásban nevelem 19 éves korom óta, van munkám, gyerekbarát a környezet, nem igénytelen a lakás.

A kisfiam felszokott néha menni hozzájuk, de persze ritkán mert anyukának nem nagyon tetszik hogy barátkoznak.

Nagyon rossz érzés hogy csak mert fiatalabb vagyok a gyerekem éri sérelem. Nem lenne baj de ha lenne el tudnám látni a gyereket. Mit tegyek?

Más gyerekhez elengedi rendszeresen illetve sokszor van hogy más gyerek megy hozzájuk a fiam meg sír hogy ő nem mehetett. A kisfiú is elöttünk könyörög az anyjának akinek a reakciója hogy majd máskor tehát nem a gyerekekkel van baj. Ők szeretnének időt eltölteni egymással.

márc. 7. 18:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem hogy van ilyen elmebeteg nő aki a saját gyereke barátságát leépíti hogy ne láthassam a férjét aki amúgy nem is érdekel - nem kell elhinned, ettől még ez a valóság.

Az a nő elhízott kicsit, idősebb, nincs rendben az önbecsülése és minden más, nála karcsúbb nőre ellenségként tekint.

Rám a mostohaanyám akként tekintett, pedig ő 37 volt én 15, mégis utált mint a szrt.

márc. 13. 14:15
 32/32 babyboom567 ***** válasza:
Akik azt írják, hogy azért nem engedi a nő a kisfiát a KÉRDEZŐHÖZ,mert fél hogy elcsábítja a KÉRDEZŐ a nő férjét,azok leírnák,hogy ezt mégis hogy?Milyen logika szerint jutottak erre?
márc. 13. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!