A kisfiam legjobb barátjának az anyukája nem engedi fel hozzánk játszani a fiát mit tegyek?
Van egy 3. Osztályos kisfiam. Az osztálytársa a legjobb barátja szintén kisfiú.
Az anyukája utálkozik és nem engedi fel hozzánk. Suli előtt már beszéltem vele hogy mi a gond. Erősen fírtatta hogy még nagyon fiatal vagyok, mit kezdenék a gyerekkel ha baj lenne.
Az igazság az hogy 19 évesen szültem majd 21 évesen egyedül maradtam a fiammal. Saját lakásban nevelem 19 éves korom óta, van munkám, gyerekbarát a környezet, nem igénytelen a lakás.
A kisfiam felszokott néha menni hozzájuk, de persze ritkán mert anyukának nem nagyon tetszik hogy barátkoznak.
Nagyon rossz érzés hogy csak mert fiatalabb vagyok a gyerekem éri sérelem. Nem lenne baj de ha lenne el tudnám látni a gyereket. Mit tegyek?
Más gyerekhez elengedi rendszeresen illetve sokszor van hogy más gyerek megy hozzájuk a fiam meg sír hogy ő nem mehetett. A kisfiú is elöttünk könyörög az anyjának akinek a reakciója hogy majd máskor tehát nem a gyerekekkel van baj. Ők szeretnének időt eltölteni egymással.
19, mondjuk mert egy 27-28 éves nem olyan fiatal, hogy ez legyen az ok?
Lehet szimplán nem szimpatikus, vagy egy kis kamus.
Az anyuka nálam picit több mint 10 évvel idősebb. Kinézetre kicsit elhízott, szegény nem nagyon tudja hogy öltözzön az alakjának megfelelőnek de szép arcú nő.
Lehet a szimpátiával van tényleg a baj.
#17 ennél bunkóbban nem ment? Igen képzeld csak megvan.
De ő mindenhol ilyen egy időben nagyon féltem hogy valami baj van azért ilyen kis visszahúzodó...
Nem hiszem hogy van ilyen elmebeteg nő aki a saját gyereke barátságát leépíti hogy ne láthassam a férjét aki amúgy nem is érdekel. Egyetlen egy férfi se érdekel ha őszinte akarok lenni.
Köszi a válaszokat amúgy!
Kedves Kérdező, én sem engedem a fiam mindenkihez, ennek viszont sosem a szülők kora az oka.
Van a fiamnak is egy ilyen "visszahúzódó" barátja, aki olyan szinten tud manipulálni, hogy számomra felnőttként is ijesztő. Anyukája meg fájdalmasan naív, miközben már ezerszer lebukott a hazugságai miatt a fia. 😐 Ő sem érti a mai napig, hogy miért nem engedem. Ha elmondanám, hogy a gyereke manipulatív viselkedése miatt, totál hülyének nézne.
Ma suli után megint kérték a fiúk hogy had jöjjön fel a gyerek. Az anyukának feldobtam hogy én benne lennék akár jerti partit is tarthatnánk, láthatja hogy élünk.
A reakciója annyi volt hogy nem kösz.
Megkérdeztem hogy ennek van valami különösebb oka vagy csak nem érnek rá.
Azt mondta ráérni ráérnek de nem tetszik neki az életstílusom. Valószinű az én gyerekem is ennyire fogja vinni mint én.
Én erre annyit mondtam köszönöm az őszinte választ majd a fismnak itthon elmagyaráztam hogy próbáljon más felé nyitni illetve nem az ő hibája hogy ez van.
Csodálkozol?
A mai világban ki ne furcsálná, hogy egy egyedülálló anya 19 éves korától saját ingatlanban lakik? :)
Vannak olyanok, akiknek ezt nem veszi be a gyomra.
Jaj, ne már 28as,és ha örökölte,kapta?
Nekem is vettek nagyanyámék egy fél lakást mikor 19 éves voltam,és egészen biztosan meg lenne még most is, ha lett volna gyerekem,és nem herdálom el,mert élek bele a világba.
Az unokatesóméknál a 2 éves unokának meg a 7 éves unokának is van már lakása(és ki van adva albérletbe)és mire felnőnek,már a meg sem született gyerekeiknek is lesz lakása a passzív bevételükből.
Nem mindenki hülye fiatalon mint én voltam,és nem mindenkinek kell vagyonokat rákölteni pl a gyereke fejlesztésére/gondozására mint pl most nekünk.
Nem az a baja, hogy fiatalon szültél, hanem vszeg hogy egyedülálló vagy és félti tőled a férjét.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, te sem meg a két gyerek sem, el kell engedni és nosozgatni a fiadat, hogy keressen más barátokat, mert így folyamatosan sírni fog és boldogtalan lesz a kisbarát anyja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!