A kisfiam legjobb barátjának az anyukája nem engedi fel hozzánk játszani a fiát mit tegyek?
Van egy 3. Osztályos kisfiam. Az osztálytársa a legjobb barátja szintén kisfiú.
Az anyukája utálkozik és nem engedi fel hozzánk. Suli előtt már beszéltem vele hogy mi a gond. Erősen fírtatta hogy még nagyon fiatal vagyok, mit kezdenék a gyerekkel ha baj lenne.
Az igazság az hogy 19 évesen szültem majd 21 évesen egyedül maradtam a fiammal. Saját lakásban nevelem 19 éves korom óta, van munkám, gyerekbarát a környezet, nem igénytelen a lakás.
A kisfiam felszokott néha menni hozzájuk, de persze ritkán mert anyukának nem nagyon tetszik hogy barátkoznak.
Nagyon rossz érzés hogy csak mert fiatalabb vagyok a gyerekem éri sérelem. Nem lenne baj de ha lenne el tudnám látni a gyereket. Mit tegyek?
Más gyerekhez elengedi rendszeresen illetve sokszor van hogy más gyerek megy hozzájuk a fiam meg sír hogy ő nem mehetett. A kisfiú is elöttünk könyörög az anyjának akinek a reakciója hogy majd máskor tehát nem a gyerekekkel van baj. Ők szeretnének időt eltölteni egymással.
"Ajtó mindig zárva. Vegyszereknincsenek elő"
Ez max. egy óvodásnál szempont.
3. osztályos gyerekek ennél fejlettebbek.
Kamu.
Egyszer lakás, egyszer ház, alakuló történet.... Tipikus kamu vonások.
Lakás ház mekem ugyan az....
Tudom hogy fejlettek. Már nem tudok mire gondolni ezért írtam le.
Amúgy köszi a tippet áthívom egy kertipartira őt és fiát ha a gyerekek újra könyörögnek, ha azt mondja nem akkor elfogadom.
Csak fáj ha látom milyen szomorú ez miatt de majd átvészelem vele próbálom ösztönözni hogy mások felé is nyisson.
Vagy csak te látod visszahúzódónak, mert veled olyan.Az megvan azért, hogy más környezetben(pl ha nem vagy ott)teljesen máshogy viselked(het)nek a gyerekek?Lehet felvág a cuccaival?
Egészen biztosan nem a korod miatt nem engedi.
Vannak olyan emberek akik azt hiszik csak mert fiatal a másik, az azzal egyenlő hogy tudatlan vagy éppen hogy maga az az ember aki ezt mondja okosabb. Persze ez nem így van, de egy ilyen emberkének te magyarázhatsz, köti az ebet a karóhoz.
A másik hogy az is lehet hogy veszélyben érzi magát melletted. Szebbnek tart, látja hogy intelligens vagy fiatalon.
Tudom hogy a kisfiad miatt bánt, de ezt el kell engedni. Valahogy magyarázd el a kisfiadnak hogy nem jöhet a barátja.
Próbáld meg anyukával együtt, bár elég reménytelennek látszik a nő.
Szerintem, ha nem a koroddal van baja, akkor azzal, hogy egyedülálló vagy.
Minket is egyedül nevelt anyánk. Egyik barátnőm egyszer úgy fogadott, hogy azt mondta az anyukája, hogy nem barátkozhat velem, mert törvénytelen gyerek vagyok. Én meg kérdeztem otthon, mi az a faggyú?🤣 Miután megfejtették, mit akarok és elmondták, megértettem, hogy attól, hogy valaki felnőtt, még lehet ostoba.
Szerintem a ilyen emberrel nem veszítetek semmit, de érthető, ha a fiad meg vele barátkozna. Ha az anyukás vendégség nem jön be, próbálj normális családokat meghívni. Egy idő után a gyereked megszokja, hogy Béluskával a suliban barátkozhat, otthoni bandázás másokkal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!