2 évesen nagyon nagy a 25-ös láb?
Mindenki azt mondja hogy ez nagyon nagy egy ekkora gyerekhez képest. Nagyon gyorsan is nő neki, pár havonta új cipőt kell venni neki. Félek így mekkora lába lesz, a férjem ilyen nagylábú, ő szív is vele eleget, mert alig tud valahol cipőt találni magára.
Nektek mekkora a 2 év körüli gyereketek lába? Mikor szokott lassulni a növekedés?
Fiam 27est hordott.
Most 12 éves és 45ös a lába.
Nekem a 2.5 éves kislányomnak 28-as dd step szandált kellett venni. Más márkából 25-26os cipőt hord.
Milyen márkát vettél neki? Nem lehet hogy az van alul méretezve?
Az én kisfiam szerintem most nő bele a 23-as cipőkbe, de elég változó a növekedési üteme... 21-es cipővel kezdtünk egy éves kora előtt, de az még most is rámegy a lábára 🙂 Viszont új cipőnél, ha még rá kell számolni valamennyit, akkor lehet a 22-es is kicsi lesz, főleg ha picit más a fazon, akár egyazon márkán belül is.
Jövőhéten lesznek a 18 hós státuszok, kíváncsi leszek a hivatalos magasságára, szerintem ő is 90 cm körül lesz már.
Következő cipőnek DD Step vászoncipőt tervezek neki venni, de abból ránézésre olyan nagynak tűnt a 23-as, egyelőre nehezen tudom elképzelni a lábán 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!