Akinek óvodába jár a gyereke, milyen gyakran szokott megbetegedni? Szerintetek hány a még “elfogadható” alkalom ?
Középsős gyerekem idén 1 alkalommal tudott 2 hetet folyamatosan járni. Most 1 hét ovi után újra itthon, már két hete :(
Doki szerint ez még belefér az átlagba
3 gyerek 1 iskolás 2 ovis. Folyamatosan. Itthon vannak 1-2 hetet, mennek 1 hetet, utána megint betegek.
Örök körforgás
Tavaly kiscsoportban összesen 3x 1-2 napot volt beteg. Semmi extra, köhögés orrfolyás. Lázas nem is volt pl.
Ezzel szemben idén...
Ovit váltottunk, most középsős.
Októberben kezdte, 3hetet volt otthon. Mononukleózis. (12napig volt lázas egyhuzamban)
Novemberben köhögés, orrfolyás lázzal, 2 hét kiesett.
Decemberben elhúzódó hamnenéses-hányós vírus. Szintén 2 hét.
Január, skarlát, 2hét otthon, majd 2 nap ovi után lepkehímlő.
Február, Tüszős mandulagyulladás, ez volt a legcefetebb betegsége, 2 hét otthon, majd 3 nap után most otthon van ismét hasmenés-hányással
7!
6os vagyok.
Nekem annyiból volt "szerencsém", hogy nov.20.-án kezdtem dolgozni. Viszont onnan próbaidő...
Férjemmel és anyámmal oldottuk mi meg. Anyám is és férjem is vállalkozó, ők jobban ki tudták venni a részüket.
Én 1-2 napokra tudtam csak otthon maradni vele. De így is hallgattam, hogy jó lenne, ha nem lennénk ennyit betegek. Mondtam a főnökömnek, hogy oké, majd mondom a gyereknek :D
Hát ez nagyon gyerekfüggő.
A fiam és a lányom ugyanabba az oviba jártak (vagyis a lányom most jár oda, a nagy már iskolás) és mindketten 1 évet voltak bölcsisek előtte. A fiam még kiscsoportban is többet volt otthon, mint oviban. A lányom szeptember óta 3 napot volt beteg. Ő már bölcsiből is csak kb. kéthavonta hiányzott egy hetet, sokkal szívósabb, mint a bátyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!