Szobatiszta a fiam, vagy nem? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Nyáron lesz négyéves a fiam, napközben sosem pisil be, tudja és érzi, hogy mikor kell pisilnie és kakilnia, viszont az óvodában folyamatosan bepisil a déli alvásnàl, és éjszaka is még kell neki a pelus. Mi lehet a gond? Mit kéne tennem?2024. febr. 24. 16:18
1/7 anonim válasza:
Éjszakai alváshoz, hogy ne pisiljen be egy hormon kell. Ami 8 éves korig jelenik meg. A fiam is éjjel pelusos 5 lesz áprilisban, délután ritkán alszik de olyankor is van hogy bepisil nagyon mélyen alszik, fel sem kell rá
2/7 anonim válasza:
Oviban nincs kötelező pisi alvás előtt? Az enyém akkor pisilt be, ha ez kimaradt.
3/7 anonim válasza:
A fiad szobatiszta de nem ágytiszta. Majd megérik rá, még nem termelődik nála az ágytisztasághoz szükséges hormon.
Éjszaka ébresztgetni felesleges és stresszes. Hagyd aludni pelenkában.
4/7 anonim válasza:
Én még ezer éve azért pisiltem be oviban, mert féltem az ovónénitől, és nem mertem kikéredzkedni. Esetleg egy kérdést megér. Az, hogy még éjszaka bepisil, nem gond, nincs elkésve.
5/7 anonim válasza:
Június végén lesz négyéves a fiam, alváshoz még pelenka kell neki nappal és éjjel is. Eszembe nem jutna, hogy ez probléma - az ágytisztaság hormonális kérdés.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!! Megnyugtattatok.
2024. febr. 24. 19:29
7/7 anonim válasza:
Kisfiam márciusban 4 lesz, még pelenkába kakil, csak oda hajlandó. Pisilni a wc-be szokott, nappalra teljesen szobatiszta, de éjszaka még vannak balesetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!