Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatiszta a fiam, vagy nem?...

Szobatiszta a fiam, vagy nem? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz négyéves a fiam, napközben sosem pisil be, tudja és érzi, hogy mikor kell pisilnie és kakilnia, viszont az óvodában folyamatosan bepisil a déli alvásnàl, és éjszaka is még kell neki a pelus. Mi lehet a gond? Mit kéne tennem?
2024. febr. 24. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Éjszakai alváshoz, hogy ne pisiljen be egy hormon kell. Ami 8 éves korig jelenik meg. A fiam is éjjel pelusos 5 lesz áprilisban, délután ritkán alszik de olyankor is van hogy bepisil nagyon mélyen alszik, fel sem kell rá
2024. febr. 24. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Oviban nincs kötelező pisi alvás előtt? Az enyém akkor pisilt be, ha ez kimaradt.
2024. febr. 24. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

A fiad szobatiszta de nem ágytiszta. Majd megérik rá, még nem termelődik nála az ágytisztasághoz szükséges hormon.

Éjszaka ébresztgetni felesleges és stresszes. Hagyd aludni pelenkában.

2024. febr. 24. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még ezer éve azért pisiltem be oviban, mert féltem az ovónénitől, és nem mertem kikéredzkedni. Esetleg egy kérdést megér. Az, hogy még éjszaka bepisil, nem gond, nincs elkésve.
2024. febr. 24. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Június végén lesz négyéves a fiam, alváshoz még pelenka kell neki nappal és éjjel is. Eszembe nem jutna, hogy ez probléma - az ágytisztaság hormonális kérdés.
2024. febr. 24. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!! Megnyugtattatok.
2024. febr. 24. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam márciusban 4 lesz, még pelenkába kakil, csak oda hajlandó. Pisilni a wc-be szokott, nappalra teljesen szobatiszta, de éjszaka még vannak balesetek.
2024. febr. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!