Kislányom múlt héten töltötte a 4-et. Éjszaka még nem szobatiszta. Ez probléma ebben a korban? Vagy mit kell tennem? Más is volt így?
Nappalra 2,5 évesen lett. Egyik napról a másikra.
Éjjel viszont a pelusba mindig pisil. Eddig türelmesen vártam,hátha. A hormonok miatt.Voltak próbálkozások de akkor az egész ágyneműt mosni kellett minden nap mert minden éjjel bepisilt
Így visszakerült a pelus
Normális, szerintem nincs teendőd. Add rá esténként a pelenkát, amíg rendszeresen pisis reggelenként.
Ebéd utáni alvásnál nincs bepisilés?
Kakilás a WC-be megy?
Azt a mondatot nem értettem, hogy "a hormonok miatt". Szedett valami hormontartalmú gyógyszert?
1!
A vizelet kiválasztás alvás alatti szabályozása hormonális, ezért nem lehet időzíteni rá egy gyereket bizonyos kor alatt.
Ebéd után már nem alszik. De amúgy 2,5 éves korában még amikor aludt ebéd után akkor nem pisilt be annál az alvásnàl
Kakival nincs gond az, előbb ment már a wc-be mint a pisi.
Csak az éjszaka a gond. És nem is kevés a pisi a pelusban. És így is pisil wc-be alvás előtt.
Hiába van gumis lepedő. Amikor levettem róla a pelust nem ébredt fel arra sem egyből,hogy bepisilt. Így a takaró is olyan lett.
Kivétel nélkül mindig
Olyan nagylàny már és fura pelust adni rá.
Köszönöm 3as a magyarázatot a hormon dologra. Mivel így tudtam én is,hogy ezt nem lehet irányítani ezért nem is aggódtam eddig. De azért most már kezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!