Tapasztalt valaki "hintázás mániát" egy gyereknél? 2
hete ha meglát egy hintát azonnal hintázni akar és nem
tudom belőle kiszedni.
Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 10:24
1/10 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, minden gyerek alapból ilyen.
2024. febr. 22. 10:32
2/10 anonim válasza:
Nem veletlenul van bent is egy hintank, csak ennyit mondok 😂😂
2024. febr. 22. 10:34
3/10 anonim válasza:
Persze.
Kb. másfél-két éves korától legalább 6-7 éves koráig imádott hintázni a kisfiam. Látnod kellett volna, ahogy fülig ért a szája 2-3 éves korában, amikor hintáztattam!
De ebben az időben imádta azokat a játszótéri játékokat is, ahol rá lehet ülni egy, a földhöz rugóval csatlakozó lovacskára vagy más figurás elemre és ott a rugóval hintáztatta magát föl-le. Ilyenre gondolok:
A legjobb barátnőm még általánosban is hintamániás volt... Pont akkor mentünk haza, mikor üres volt a játszótér, és várnom kellett rá 10 percet, míg hintázik 😂
2024. febr. 22. 10:39
5/10 anonim válasza:
Miért kell belőle kiszedni? Normalis dolog és majd meg fogja unni. Nagyon jól fejleszti az idegrendszert a hinta.
2024. febr. 22. 11:06
6/10 anonim válasza:
Az idegrendszer legjobb fejlesztője a hinta, a tsmt torna is ezen alapszik, ha nagyon lebutítjuk. Hintázzon csak, amennyit szeretne, a legjobb fejlesztő.
2024. febr. 22. 11:29
7/10 anonim válasza:
Húgom is ilyen volt, ha szüleim haladni akartak valahova direkt úgy mentünk hogy ne essen útba játszótér, vagy el kellett terelni a figyelmét hogy ne lássa meg a hintát :D 6 éves voltam de én is be voltam tanítva, hogy előtte nem emlegetjük a hintát, csak ha direkt játszóterezni megyünk :D
2024. febr. 22. 11:50
8/10 anonim válasza:
41 éves vagyok, de a mai napig ezt érzem. Sokszor hintázok a lányommal.
2024. febr. 22. 13:01
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. A barátaimmal még 14 évesen is lementünk a játszóra suli után hintázni. Egy csomó videóm is van rólunk. Teljesen normális. Néha a mai napig is ha megyünk a játszóra leülök hintázni pedig 16 vagyok :)
2024. febr. 22. 13:52
10/10 Andi80018 válasza:
Na, most elmondanám, a fiam kb 1 éves korától, mostanáig, azaz 12 éves koráig szeret hintázni, sőt tegnap is hintázott. Csak sajnos kb egy olyan játszótér van a környékünkön, ahol nem kell nagyon felhúznia a lábát. :-D
Amikor bölcsis volt, délután masszívan másfél órát kellett lökni a kicsi hintán, kb naponta. :-)
Nagyon jó hatással van a hinta, valóban, örülj neki, ha szereti...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!