Szerintetek normális a szomszéd kisgyerek?
Figyelt kérdés
Ránézésre 4-5 éves, és az addig "oké", hogy kora reggel üvölt meg dübörög, aztán egész éjjelig, miután hazajött az oviból, de pl. most meg bőg, mert véletlenül korán elaludt, és felébredt (mindent hallani, ha finganak, azt is). Néha éjjel bepisil, akkor is visít. Szerintem ez nem ekkora gyerekre jellemző viselkedés, vagy igen?2024. febr. 14. 21:44
11/15 anonim válasza:
Normális deee évekig tartó dackorszak is lehet. Helyedben költöznék.
12/15 anonim válasza:
Nálunk egy 7 éves gyerek csinálja ugyanezt a szomszédban. De a szülei is olyanok, mint elefánt a porcelánboltban. Mi is szóltunk már nekik, de nem érdekli őket. Mi éppen ezért költözünk.
13/15 anonim válasza:
Nálunk a harmadikon van egy 7 éves gyerek. Soha nem volt csendes. Mindig mindenért üvölt. Mi elsőn lakunk és néha halljuk mi is. Ott a szülőkkel is baj van. Pl kirakja a folyosóra örjöngeni a gyereket.
Nekünk nemrég született babánk és igen a babák sírnak, de az más azt én se jegyeztem meg soha senkinek. De egy idősebb gyereket illene nevelni. Náluk az is rendszeres, ha összefutunk a boltba, hogy a gyerek a földön vergődik, mert nem kapja meg az xy csokit. Mindig csak azt hallod az a nevelésük, hogy ne csináld ezt Pistike tudod, hogy nem szeretem. És ettől várják, hogy majd viselkedni fog.
Szóval lehet érdemes inkább költöznöd
14/15 anonim válasza:
Teljesen normális. Nem az a jó gyerek, akinek hangját nem hallani, csak kussban bólogat, karácsonykor Petőfit szaval a Papának. Felejtsük már el ezt a marhaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!