Hogy lehet megnyugtatni a 3 évest, ha a szülei elmennek otthonról?
Tesómékhoz megyek gyerekvigyázóba ameddig ők elmennek kicsit kikapcsolódni. Kettő kis csávó van. Egyik 8 másik 3 éves. A nagy nem foglalkozik azzal, ha az anyjáék elmennek, de a kicsi borzasztóan kiakad és akár fél órát- órát is képes sírni. Nem akarom a szülőket nyaggatni, hogy mit csináljak. A kicsi ilyenkor nem nagyon engedi az ölelést sem, csak az ajtót üti és a cipőjét húzná, hogy megy az anyjuk után.
Van valami tuti módszer amivel el lehet terelni a figyelmét és meg lehet nyugtatni a gyereket?
Szívem szakad meg, mikor nem lehet csillapítani a sírást.
A gyermek akkor sérül, ha senki nem foglalkozik a panaszával. Attól nem, ha az anyja helyett te fogod vigasztalni.
Ajánlom, légy türelmes, próbáld meg terelni a figyelmét, ha ez nem megy, hadd hisztizze ki magát. Nem kell körbeugrálni ventilálva, elég, ha látja, hogy ott vagy, figyelsz rá, számíthat rád.
Az én három évesemnek hosszabb hiszti esetén fel szoktam ajánlani egy ölelést, előbb-utóbb kéri is, aztán az innivalóját, és ha ivott egyet, általában kicsit máris nyugodtabb. Ilyenkor már jöhet a következő ajánlat, pl. kedvenc plüss megfogása, játszás.
12, többször vigyáz a gyerekekre a kérdező, nekem ez jött le a kérdésből . Valószínűleg hiába szoktatták mindig sír amikor nem az anyjával van.
Nemsokára oviba megy, ott sem lesz ott az anyja.
"Valószínűleg hiába szoktatták mindig sír amikor nem az anyjával van."
Arra valóban az a megoldás, hogy tojnak rá a továbbiakban.
15 de mégis mit csináljanak vele?
Soha ne menjenek sehova, mindig csak a gyerek még a gyerek?
Látod, a te gondolkodásod formás miatt van annyi válás a gyermek vállalások után.
Többször vigyáztam rá, de mindig kell ez a fél óra. És hiába ajánlom az ölelést, mozizást, bunki építést...
Bölcsis egyébént, ott tökéletesen jól érzi magát.
19, ha nem szereti a gyerekét, menjen, ne is lássuk! ;)
Az én gyerekeim apja sose hagyta volna az üvöltő gyereket másra, csakhogy menjünk már szórakozni. 18 éve vagyunk együtt, 4 a legkisebb is, bizonyított már a kapcsolatunk.
20-as, téged ezzel a stílussal elvisel bárki 18 éve, minden nap...?
Gondolom, Daciaval jártok és nyáron a kedvenc lábbelitek a Birkenstock, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!