A gyerek hány éves koráig visztek váltó ruhát?
4 éves a fiam. Kb 2 éves koráig vittem neki.
Lányom 2 éves, neki is már csak akkor viszek, amikor valóban hosszú időre (pl egész napra) megyünk. Akkor is csak egy váltas bugyi/gatya a bepisilés miatt.
Az oviba, suliba kérnek, oda így viszünk. Egyszer kellett, amikor más öntötte le.
Én csecsemőkoruk után már nem vittem sehova váltót. A szobatisztaság kezdetén se. Sose volt baleset.
9 èves, àltalàban van nàla vàltòruha, sokszor nàlam is (39).
Gyerekem tegnap vasàrlàs közben hànyt, akkor jòl jött volna vàltòruha, és nem volt. Èn 2x öntöttem le magam kimoshatatlan valamivel munkahelyen. (Bèlyegfestèk, tökmagolaj, nem ugyanaz a munkahely) Akkor jòl jöt, hogy volt vàltóruhàm.
2. osztályos a kisfiam, iskolában van neki. Egyszer kellett is, leöltötte magát levessel. Hálistennek nem volt forró, de a váltás póló jól jött.
Sulin kívül ha egész napos a program és nem felejtem el, akkor van váltás ruha nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!