Mi a véleményetek a "tabletet rakok a gyerek elé" nevelési módról?
Foglalkozz vele!
Taníts neki mondókákat, énekelj neki, sétáltasd, labdázz vele. Játssz vele ügyességi játékokat, lapozgasd neki a korának való képeskönyveket.
Járj vele Kerekítőre, Ringatóra, baba Táncházba.
Tanítsd ritmikus játékokra: tapsolás, dobolás, csörgés, csöngettyűzés.
Stb, stb.
A gyereknek tilos a kezébe afdni telefont, tabletet, tilos a tévét háttérként működtetni.
Tilos PASSZÍV fogyasztásra ítélni!
A tablet nem nevelés, az zombiképző.
Nálunk minden nap foglalkoztatás van. A fentieken kívül babaúszás, babatorna ( másfél évestől).
+ zenehallgatás, tánc, ritmus, ének.
4-es, általános iskolás gyerekből még nem tudod milyen felnőtt ember lesz. Csak 35 vagyok, nálunk általános iskolában még nem volt okostelefon. Nyomtuk helyette a tamagocsit, meg a pálcára karika lövöldözgetős sz*rt, a tetriszt, meg mit tudom én milyen függők voltunk. Még is értelmes felnőtt emberek lettünk többségben szerintem.
Feltételezések vannak mit okozhatnak az okos kütyük, a többit meg majd meglátjuk.
5 hogy lehet egy lakás olyan pici, hogy ne lehessen járkálni?
Ez abszurd.
Már van kütyü autizmus, ők nem autisták de olyan mintázatot hoznak, mert nincs más inger, zombimód van.
A rokon gyerek kapott 3 évesen tabletet 1 hét után máglyán égették el, brutál dührohamai voltak amikor elvették, így inkább többet oda sem adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!