Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan akinek állandóan...

Van itt olyan akinek állandóan beteg a bölcsis gyereke?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdte, november óta állandóan beteg gyakorlatilag. November óta 3 hetet járt összesen bölcsibe...egyre nehezebb megoldani pedig van nagyszülői segítség.

Jelenleg is épp otthon van, most gyógyult meg az arcüreggyulladásból, azt 2,5 hét volt kikezelni. De előre gyomor görcsom van hogy hétfőn megy megint és 1 hét után kezdhetjük elölről az egészet. Meg ha 1 hét elég lenne hogy rendesen meggyógyuljon de legalább 2 hét kell hozzá hogy rendesen gyógyuljon meg, mert őt nem tudom orrfolyással vinni mert pikk pakk besurusodik neki és onnantol megint begyullad az arcra és kezdődik...nagyon elegem van már. :(

Fül orr gégész most írja fel a bronco vaxomot neki de az is 3-4 hónap mire hat, plusz én már abban se bízom. Kapja a berest, kapta a vitamin lekvárt minden xart már de semmi nem ér semmit. C D vitamin is alap mindennap... változatosan eszik mindent. Megint ezvan

febr. 1. 10:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nálunk van segítség szerencsére még a munkahely se probléma úgymond. Csak attól még rossz látni hogy állandóan beteg szegény, és hogy kb mindenből kimarad a bölcsiben. :/ karácsony, mikulás, most a farsang...pedig ha jár akkor szeret menni.
febr. 1. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:

"5,erről nem az tehet,aki meg tudja oldani"

Ki mondta és hol, hogy az tehet róla?

febr. 1. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én fiam is szeptemberben kezdte a bölcsit és egyetlen napot sem hiányzott betegség miatt. Mi is az említett broncho vaxom kúrát csináltuk végig, meg amint lehetett, kaptak a gyerekek fluenz tetra orrsprayt (ez nem csak influenza ellen jó, hanem az azzal rokonságban álló más törzsek ellen is). (A lányom középsős, ő sem lett beteg még). Biztosan szerencse is van benne, nem tudom, kitartást kívánok neked.
febr. 1. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Ovis de ugyanez. Tavaly elfogyott a 42 nap tp utana,mar az en h.o.-om irt ki teniszkonyokkel. Katasztrfa. 28 !gyerek efy kiscsoportban,folyamatosan jarvany van, most is tp en vagyok vele,a nagy hozta a sulibol az influenzat, o mar 39C,kesz vagyok. Keptelenseg dolgozni, mar nem tudok a kollegak szemebe nezni, minden hataridos munkamra lebetegszenek,ez vmi orulet. Nem lehet ram szamitani es baromi kellemetlen. Nekem nincs nagyszulo kozelben. Annyi h kozszfera, amugy mar mindenhonnan 6x kirugtak volna...
febr. 1. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:

13#

Mi túl vagyunk broncho vaxom kúrán, isoprinozin kúrán is.. -ez annyit segített,hogy nincs 3 napig lenyomhatatlan 40 fokos láza a nagyobbik gyerekemnek, hanem csak egy átlagos 39 fok. 🙄

febr. 1. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
2# vagyok. 4-es Ez szép és jó,de akkor nem lesz eüs a kórházba,majd gondolom ellátod a gyereked otthon?ja ugye nem?,nem lesznek a boltba dolgozók,nem lesz pedagógus, már a covid alatt akkora hiszti ment,amikor anyuciknak kellett otthon tanítani,és még sorolhatnám,ha minden egyes nő irodista szeretne lenni, amire ugye nincs is annyi hely. Ez már persze nem tetszene neked. Sehol nem írta senki,hogy az tehet róla,aki megoldja, örülök neki,hogy más megtudja. Normális munkahelyen dolgozom,DE ha beteg a gyerek/én és kiesik valaki,akkor a szabadnapról rángatnak be helyette embert,mert helyettesíteni kell valakinek a munkáját. Na most ha két hónap alatt elmegyek 3 napra nem örülnek,de nem gáz,de amit minden baráti társaság is mesél, két hetente esélytelen még felváltva is sok. Konkrétan mindenkivel odabent kicseszek ebben az esetben. Még ha nem is tennék szóvá, gyerektelenül sem örültem mikor már letettem 3 db 12 órát és pihentem volna csörgött a telefon,mert beteg Lujzi gyereke. Van már most fizetett segítség,de ő pl betegségnél nem vállalja nagyon helyesen, másnál is segít, picinél is. Én sem örülnék ha a beteg gyerek után jönne az enyémhez. Fizetést meg havi pár nap melóra nem kapnék szinte, ezért írtam hogy feleslegesen mennék,ha nálunk is ennyit lesz beteg. Akkor inkább várok majd még. Nyilván ha otthonkás HO melóm lenne vagy ahol hazahozhatom a melót, más lenne a helyzet. Hiába 8 órásra megyek vissza,ha akkor is kell helyettem ember minden ilyennél az én munkakörömbe.
febr. 1. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert minden boltosnak,eüsnek 3 éves gyereke van ugye?Én is ügyfélszolgálatos vagyok,meg lehet oldani.Mikor meg az ő gyereke volt kicsi,vagy a másiké lesz, akkor meg én megyek/mentem be helyette.Nekem sincs home office,de megoldható a TP.Annyit mondtam,hogy nem akkor kell kétségbeesni,mikor már ott az olyan korú gyerek,aki sokat beteg,hanem előtte kell olyan helyre menni,ahonnan vagy tp-re tudsz menni,vagy otthonról tudsz dolgozni.Ez átmeneti állapot, átmenetileg is lehet mást dolgozni,mint amit szeretsz.Az meg nem igaz,hogy jobb vissza sem menni,mert nem minden hónap ilyen szörnyű,és az sem hátrány,ha nem 6 éves koráig vagy otthon a gyerekkel,ha az önéletrajzodat beadod valahova.Én mondjuk anyagilag sem engedhetem volna meg magamnak,hogy ne legyen munkahelyem,de ha valaki ezt megteheti, akkor örülök.Részemről ez le van zárva.
febr. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!