Gyerekkel hogyan bicikliztek? Gyerekülést meddig
használtatok?
Figyelt kérdés
Lányom 5 éves, 21 kg. Dechatlonos gyerekülésünk van, elvileg 22 kg-ig használható. Mostanában érzem, hogy alig tudok vele tekerni, nagyon nehéz hátul. :/ Szinte 1 km után kiköpöm a tüdőm. Ha nincs ott tekerek simán, szóval a súllyal lehet a gond. Meg félek is lassan, le ne szakadjon mert eléri lassan a súlyhatárt. Utána már csak simán csomagtartón kell vinni, vagy hogy? Elvileg azt mondják úgy könyebb. Az ovi 2 km-re van, bicajjal szoktam reggel vinni. (Délután férjem hozza kocsival) Az hogy ő is biciklizzen nem opció mert egyrészt tavaly nem sikerült neki megtanulni, másrészt ha tudna sem engedném biciklizni, mert felnőttként is életveszély az az út kb, száguldoznak a kocsik, utcákból úgy kijönnek hogy szét se néznek stb, esélytelen hogy én engedjek egy 5 éves gyereket ott biciklizni.
Az utánfutó annyira nem biztonságos, ott nem látod q gyereket. Amúgy próbáld megtanitani bicajozni és akkor mehet melletted, az semmivel nem veszélyesebb, mintha mögötted ülne
2024. jan. 24. 10:08
16/28 anonim válasza:
Dehogy 4 kg.És még mindig tilos ott vinni a gyereket.Nemcsak veszélyes,hanem ha rendőr lát akkor 30-50 e Ft bünti.És még jogos is.
2024. jan. 24. 10:09
17/28 anonim válasza:
A miénk annyi. A csomagtartón ül a nagyoknak szóló ülésben is. Lásd a fenti polisport.
2024. jan. 24. 10:15
18/28 anonim válasza:
Van nagyobb gyerekeknek is gyerekülés, néztem én is a lányomnak. De persze most nem ugrik be a neve...
2024. jan. 24. 11:13
19/28 anonim válasza:
Igen, amit a 12-es linkelt, arra gondoltam!
2024. jan. 24. 11:14
20/28 anonim válasza:
8-as, amikor teged igy vittek 30-40 eve Csajagarocsogen, akkor meg nem volt ekkora forgalom ! Gondolom azota lett illegalis. 🤦🏻♀️
Nekem is az udvaron mosott mamam lavorban, attol en meg vettem mosogepet igy 40 evvel kesobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!