Ez lehet gomba?
Sziasztok
Kisfiam 3 éves.
KB 1,5 hónapja vettem észre hogy a második lábujja között mintha ki lenne dörzsölve.
Piros volt, majd utána már hámmlott is.
Vettem canestent azzal kenem neki minden másnap, már 2 hete.
De mindig vissza tér.
Mitől lehet ez?
Általában vastag zokni van rajta, ha megyünk ki akkor még plusz harisnya és bundás csizma.
Éjszaka is vastag zokni.
Lehet esetleg attól hogy beizzad a lába?
Mit lehet még tenni gomba ellen?
Annak a lánynak szellozni is kéne..
éjszakára is vastag zoknit raadni minek?
Ha olyan hideg van nálatok, adj rá lábtyűt. Akkor nem fog állni az izzadtság a lábujjai között. A lábtyűre mehet a vastag zokni, ha tényleg kell.
Ha folyamatosan beizzad a lábujjköze, az segít elszaporodni a gombának. Fürdetés után töröld ki a lábujjai között (3 éves, még jobb ha megtanítod rà)
Lánynak=lábnak.most néztem,hogy átírta a telefon 🤦
3
Értettük így is ;)
Ha nonstop műszálas zokni van rajta, nem csoda, ha gombás a lába. Legalább éjszakára ne adj rá!
Azt se értem, kintre a vastag zoknira minek még harisnya is? Harisnya, csizma, aztán annyi. Nem -20 fokok vannak azért.
Nyilván lehet, hogy beizzad a lába folyamatosan, és azért van ott neki kidörzsölődve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!