Szülői értekezleten mondtak már olyat, ami kiverte nálad a biztosítékot?
Akár ovis, akár már iskolás szülői. Mondott már olyat a szülői értekezleten a pedagógus, amitől nagyon kiakadtál? Vagy nagyon nem értettél vele egyet?
Mi volt az?
Igen.
Ugy akarja az angolt megszerettetni a tanitó, hogy kiküldi óráról a gyerekeket akik nem figyelnek. Ez aztán motivácio a javából..
Év elején közölte ezt.
Ma ezzel ott tart hogy direkt rendetlenkednek órán, hogy ki lehessen menni.
Alapveto pedagógia ismerete is hiányzik sokszor.
Aztán áttért most az egyesekre. Biztos meghozza ez is a kedvüket majd.
Az eszébe nem jutna hogy tanulja hogyan kell csoportosan lekötni a figyelmet, vagy pl külön ültetni vagy elöre a klánokat plusz munkát adni nekik. Az nem megy ami a szakirodalomban le van írva a ped.képzőben..
Hát nem most volt, mert a gyerekem mar 20 éves, így a pontos szavakra nem emlékszem, de az volt a lényeg, hogy színház bérletet kell venni, nincs olyan hogy nincs rá pénz, azért kapjuk a családi pótlékot.
Ismert vállalkozó apuka állt fel, hogy se az ő zsebében, se máséban ne turkaljon senki, nem veszünk színház bérletet. Később amúgy konkrétan az egész osztálynak vett bérletet, az osztalyfonokot megkerulve.
Igen.
Nekem, mint szülőnek alá kellett írnom,hogy engedem hogy fotó készüljön a gyerekről,viszont én nem kaphatok ebből.(wtf?)(ez idén már változott, lett facebook csoport, és megosztják a heti történéseket.
Hogy a szülőin konkrétan gyerekről nem lehet beszélni, mert személyisségi jogok,blabla.(tehát én sem kérdezhetem meg hogy az én gyerekem csinálta e azt a feladatot, vagy hogy érezte magát,akkor sem ha letojom,hogy még ott van x szülő)
Hogy a gyereket délután kiadó dadusnak gőze sincs hogy a gyerekkel mi történt napközben,mert 0 kommunikáció van.(Egymi ovi,sni-s/sérült vagy nem beszélő gyerekekkel)És egy apuka(meg mindenki) nehezményezte ezt,és annyi volt a válasz ,hogy pénteken megkapjuk az eseményfüzetet.az eseményfüzetben az van,hogy mit dolgoztak, pl gyümölcshét,és max annyi,hogy xy ügyes volt.Semmi más nincs.
Hogy a szülőin konkrétan minden alkalommal elmondják,hogy mi a rendszer.Hogy melyik foglakozás hogy épül fel,és semmi más.(én is meg tudnám már tartani, annyiszor hallgattam végig)A gyerekekről szó sincs sosem.
"Hogy a szülőin konkrétan gyerekről nem lehet beszélni, mert személyisségi jogok,blabla.(tehát én sem kérdezhetem meg hogy az én gyerekem csinálta e azt a feladatot, vagy hogy érezte magát,akkor sem ha letojom,hogy még ott van x szülő)"
Ezen nem tudom mi q meglepő, a szülői értekezleten nem szokas a gyerekről beszélni, arra a fogadó óra való. A szülői értekezlet az iskola és az osztály eseményeiről szol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!