Hol végeznek Bp-en gyermekeknek alvásvizsgálatot? Hogy néz ki egy ilyen? Van valakinek személyes tapasztalata?
Szia!
Mi a Heim Pálban voltunk 1 éve,amikor már besokalltam,és idegileg teljesen tönkre mentem.
A kisfiam 6 hónapos korától 7 hónapon keresztül minden éjjel fent volt legalább 10x,de vezettem naplót róla,volt olyan ,hogy 25x is.
Semmi nem használt,se lámpa mellett alvás,se velünk alvás,se ringatás,se szoptatás,írattam fel tápszert,hátha nem elég az anyatej,akkor is felkelt.
Kértem időpontot,1 éjszakára kellett befeküdnünk,figyelték a szívét,az orránál is volt kütyü,hogy nem marad-e ki légzése.
Így minden műszerrel a testén aznap éjjel csak 3x kelt fel,és azóta alszik itthon.
Az eredmény normális volt,azt írták a leletre,hogyha még fenn állna a probléma vigyük el pszichiáterhez.
Máig nem értem mi lehetett a baj,lehet,hogy a hozzátáplálás vagy esetleg más.
De mindenféle bajjal mindenféle korosztály van ott.
Kaptunk beutalót, a Madarászba fogunk menni, első körben megbeszélésre ill. vizsgálatra.
Ha valakinek van még tapasztalata, írja meg kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!