Szerintetek miért lett ilyen a kislányom és mi lenne a megoldás?
Sziasztok!
Van egy 6 éves nagycsoportos ovis kislányom,aki mostanában kikészít idegileg minket és nem tudom mi lehet a megoldás. Mindentől elkezdett rettegni,és folyton azt kérezgeti mérgező? Lesz bajom? De tenyleg mindenről. Pl: kutyaszőr,zoknija stb.
Elmondjuk szépen,nem nem lesz egynap kb 1000x. Ha pl olyat mondunk,hogy a ragasztó ha megeszi az mérgező akkor képes este ezen kattogni és pánikolni. Nagyon sok sztressz érte az elmúlt 3 hónapban,meghalt a kutyája,a a nagymamám kórházba került 8 hete nagyon szereti a dédit. Azóta kezdte ezt a viselkedést,valószínűleg ez a gond,de én már nem tudom mit csináljak. Nagyim állapota nagyon hullámzó ezért nem tudom mi lesz,de őt póbaljúk kímélni a témától.
Mindent meg ért,nagyon okos kislány,de ezt nem tudjuk neki megmagyarázni. Oviba imád járni,most nem akar menni mert mi van ha ott mérgező valami?
Én szakemberhez fordulnék, gyerek pszichológushoz, aki segít felderíteni az okokat, és feldolgozni a kicsinek a problémát.
Kitartás!
A kutya netán mérgezés áldozata lett?
Mindenképp gyerekpszichologushoz vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!