Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Téli szünetben meddig alszanak...

Téli szünetben meddig alszanak gyermekeid?

Figyelt kérdés
jan. 3. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
10-12
jan. 3. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Hát tegnap és ma ugyanakkor keltek, mint suli/oviidőben, mert az apjukkal mindketten dolgozunk, így vittük át őket a mamához reggel. Ez azt jelenti, hogy 7-kor keltettem őket, talán kicsivel 7 előtt.

Holnap és pénteken a férjem szabin lesz, így alhatnak, olyankor kb. 8-ig szoktak (meg hétvégén is). 7,5 éves fiú és 3,5 éves lány. Utóbbi ha 8-ig alszik reggel, akkor délután nem mindig alszik el, de kibírja estig, max kicsit nyűgösebb.

jan. 3. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Ameddig csak akar,addig.
jan. 3. 11:51
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
A 8 évesem még mindig alszik... Igaz 3 előtt aludt el
jan. 3. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Lányom ma pl délbe kellt, hajnal 3 után aludt el, én is itthon vagyok még.

9 éves.

jan. 3. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
lányom fél9-9ig, amúgy 7kor kel. De ilyenkor én is alszom, szóval örülök is neki :D
jan. 3. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Amíg akarnak.

Anyámnak mániája volt minden szünetben is hétkor rám verni az ajtót, ne lustálkodjak.

Érdemi dolog nem volt pl nagytakarítás, gazolás, spec program, csak b.szta a csőrét, hogy maximum fél kilencig még aludnék. Nem, azt nem.

Már akkor megfogadtam, hogy én nem leszek ilyen vaskalapos idióta. Ha a gyerekem aludni akar és megteheti, mert nincs dolgunk, aludjon.

jan. 4. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
délután kettő.
jan. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!