Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor lehet levegőre vinni a...

Mikor lehet levegőre vinni a gyereket, ha tüszős mandulagyulladása van/volt?

Figyelt kérdés
Most ment el a doki, de elfelejtettem megkérdezni, hogy ha nem lázas már a lányom, akkor kimehetünk-e? Nem jól bírja a bezártságot, és van egy egy éves is, aki meg végképp nem bírja, úgyhogy kezdünk lassan megőrülni a pici lakásunkban...
2010. okt. 22. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs láza,nem esik,nem fúj nagyon a szél mehet,de fáradjon le nagyon.Ilyenkor sok folyadék és sok pihenés kell.
2010. okt. 22. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én már arra is gondoltam, hogy beültetem a babakocsiba, az egy éves meg jön gyalog, mostanában úgyis "azt akarja"...
2010. okt. 22. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell éreztetni vele játék közben,hogy beteg,mozogjon egy kicsit a tesóval.Túl ne kényeztesd,mert erre hamar rákapnak:)Inkább gyakran kérdezd meg nem fáradt-e.
2010. okt. 22. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos betegség után mindig ez a "cirkusz" van, hogy hogyan vonjuk meg tőle azokat a dolgokat, amiket a betegség alatt megengedtünk... :o(

Sajnos két napig 40 fokos lázzal küzdöttünk, ma már csak 38-39 közötti, így még egy darabig nem tudom úgy kezelni, mintha mi sem történt volna, de remélem vasárnap-hétfő tájékán ki tudunk majd menni...

2010. okt. 22. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor addig szellőztess gyakran,így is friss levegőn lehet.
2010. okt. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!